Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 34 głosów - średnia: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MUNDIAL 2018

(19-06-2018, 11:46 )hogan napisał(a):  Będę i remisem zachwycona ale jak by Polska wygrała, to byłoby cudownie i nie chcę ty widzieć żadnych
czarnych scenariuszy, Polska ma wygrać i już ubawa2

yjg

Ja tez stawiam na remis ale zdziwię się przegraną Polski.
Obejrzę pierwszy mecz, bo ciekawa jestem przede wszystkim, co pokaże Kolumbia.
Pomyłka - nie zdziwię się
Odpowiedz

Chyba mamy podobnie, bo mam mieszane uczucia i chciałabym aby Polska wygrała ale po cichu coś mi
podpowiada, że to może być złudna nadzieja. ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Niesamowite!!! Już w pierwszych minutach Kolumbia traci zawodnika i "łapie" karny. Pozbierali się i będą z pewnością jeszcze większe emocje. Kolumbia jest moim faworytem w grupie ale na tych mistrzostwach jest mnóstwo niespodzianek i nieprzewidywalnych sytuacji.
Niewykluczone, że w świetle tych niespodzianek, to i Polsce uda się wygrać, tak, jak Rosji ubawa2
Odpowiedz

Nie jestem pewien słuszności decyzji arbitra w sprawie reki kolombijczyka , myślę ze nie zagrał specjalnie ręką jak Maradona przed laty , mnie się wydaje ze odruchowo wystawił te rękę . to moje skromne zdanie .

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

A ja przegapiłam ten mecz, końcówkę chociaż obejrzę ubawa2
Zaczynam Japonii się obawiać...

Hogan- Izabela
Odpowiedz

martin napisał(a):Nie jestem pewien słuszności decyzji arbitra w sprawie reki kolombijczyka , myślę ze nie zagrał specjalnie ręką jak Maradona przed laty , mnie się wydaje ze odruchowo wystawił te rękę . to moje skromne zdanie .

To jedna rzecz. Była też sytuacja, kiedy jeden z Kolumbijczyków leżał na polu karnym potrącony, a sędzia nie zareagował. Sędzia często widział przewinienia Kolumbii ale niewiele Japonii, chociaż w powtórkach było widać faule.
Odpowiedz

W jakich stosunkach ogólnie, jako kraje, są z sobą Japonia i Rosja?

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Wciąż jest konflikt, chociaż nie jest o nim tak głośno, jak np. o Korei. Chodzi o Wyspy Kurylskie, które zabrał jeszcze Stalin.
Odpowiedz

To trochę dziwne więc by było aby sędzia nie zwracał uwagi na błędy Japończyków. ubawa
Dlatego zainteresowałam się ich stosunkami. Sędzia ze Słowenii, Damir Skomina raczej jest w neutralnych stosunkach.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Nie można w ten sposób patrzeć.
Mecz Polski poprowadzi sędzia z Bahrajnu - tak czytałam, to będzie kombinował, czy jesteśmy za Arabami (może uchodźcami), czy nie i pokazywał wg tego kartki? ubawa2
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości