Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 34 głosów - średnia: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MUNDIAL 2018

(18-06-2018, 20:13 )hogan napisał(a):  Czechy i Irlandia, listopad i wrzesień.

I o tym cały czas mówię - na mundialu w grupach są tylko po 4 drużyny, nie muszę patrzeć w necie, bo tak jest od zawsze - taka jest tego struktura. Następne mecze eliminacyjne sa jesienią i tak - Czechy, Irlandia.
Odpowiedz

Cytat:- Wiele rozmawiamy o poszczególnych graczach z Polski. Wszyscy znają Roberta Lewandowskiego. To piłkarz klasy światowej, ale świetna drużyna to taka, która gra zespołowo - przyznał dzień przed meczem z Biało-Czerwonymi selekcjoner Senegalu Aliou Cisse, który wskazał pewne braki w naszym zespole.
tvn24.pl

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

No...i mamy duużo niespodzianek na mundialu
Odpowiedz

Nudne te mecze dzisiaj były
Odpowiedz

Nudne to mało powiedziane, ja już nawet zapomniałem jakie mecze dzisiaj oglądałem.
Odpowiedz

Dla mnie mecz z Anglią nie był nudny. Tunezja wykazała się dużą determinacją i dobra obroną, Anglikom ciężko było się przedrzeć do ich bramki.
Odpowiedz

Ja się dzisiaj zaparłam i oglądałam wszystkie ubawa ale generalnie gorszy (słabszy) dzień na Mundialu albo ja jestem jakaś lewa...
Odpowiedz

Jak oglądałem mecz Anglików,to sobie pomyślałem,że gdyby zamiast Tunezji grali Polacy to Anglia by przegrała ten mecz.
Odpowiedz

dzisiejszy wynika , dla Polski -Senegal 2-1

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

Będę i remisem zachwycona ale jak by Polska wygrała, to byłoby cudownie i nie chcę ty widzieć żadnych
czarnych scenariuszy, Polska ma wygrać i już ubawa2

yjg

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości