Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 34 głosów - średnia: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MUNDIAL 2018

Tu się z Tobą w 100% zgadzam Hogan - od początku Polska jest w grupie H :ubawa: niewykluczone, że tam zostanie..., nie widzę Polski na żadnym podium.
bonaparte napisał(a):Najważniejsze aby Niemcy przegrały i nie wyszły z grupy.[Obrazek: 30de6na.gif]

Dzisiaj mecz z grupy niemieckiej, to może się tak poukłada, że Niemcy zostaną na końcu, jak po swoim. Teraz nie ogladam meczu, ważne dwa po południu.
Idę w kimonko - lekką sjestę ubawa
Odpowiedz

Irlandia, Kolumbia, Czechy i Japonia też są w grupie H.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(18-06-2018, 14:38 )hogan napisał(a):  Irlandia, Kolumbia, Czechy i Japonia też są w grupie H.

Irlandia, Czechy???
To jest po 6 państw?
Odpowiedz

Jak wyjdą z takim uzbrojeniem na boisko to Senegal nie ma szans, a nawet Brazylia.

A na serio. Oglądałem niewiele meczy bo miałem inne rzeczy na głowie niestety, ale z tych co oglądałem to ciekawy był Portugalia - Hiszpania

Co do Czech i Irlandii to są na terminarzu reprezentacji Polski bo Polska gra z nimi eleminacje chyba na jesień. No jak Polacy nie wyjdą z grupoy to się będą szykować na Irlandię. :ubawa2
Odpowiedz

Podaję z tej strony co wcześniej wkleiłam link. To na bieżąco są cały czas uaktualniane wszelkie wyniki.
W tej chwili jest razem 5 państw w grupie H.

[Obrazek: meczpng_qerxene.png]

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Zapomniałaś jeszcze o Senegalu oczko policz, ile jeszcze musi być meczy, jak Senegal gra.
A nasi z nimi jutro...., to gdzie w Twoich aktualnościach gwizdze
Odpowiedz

Ostatnio jedna dziennikarka TV oznajmiła, że Ronaldo w meczu z Hiszpanią strzelił dwa hatriki.
Odpowiedz

Zgadza się, Senegal też w grupie H.
No i nie wiem co Ci Amadeo się nie zgadza. Przejrzyj całą tabelkę, nie moją, tylko z neta.

W tej chwili jest 6 państw w grupie H a mecze kolejne wskażą kto nadal będzie w tej grupie.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Na mistrzostwach świata grupy są po cztery drużyny.
W polskiej grupie jest tak:

Polska
Kolumbia
Senegal
Japonia

Irlandia i Czechy się tam wzięły z tego względu że są to kolejne mecze Polaków, ale już po mistrzostwach świata. Eleminacje do Euro jak mi się wydaje.
Odpowiedz

Czechy i Irlandia, listopad i wrzesień.

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości