Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 34 głosów - średnia: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MUNDIAL 2018

hi hi ha , godzina jeszcze młoda wiec zaglądam do waszego ogrodu , a tu pusto i cicho jedni plączą ze przyjaciele przegrali inni oglądają ciekawy mecz Brazylia Szwajcaria , jest teraz remis 1-1, a inni pewnie jakieś fil misko zaliczają , miłego wieczoru ,do jutra

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

(17-06-2018, 21:09 )martin napisał(a):  oj niektórzy zaplączą ze ""przyjaciele ""dostali w doope od Meksyku , ja się ciesze ze dostali w kopane , utarli troche nosa zarozumialcom

Ja się też cieszę. a mecz bardzo ciekawy. Meksyk pokazał dużą determinację, Niemcy mieli wiele sytuacji, z których mogły paść bramki i nie wykorzystali. W końcówce już nawet Neuer grał pod bramką Meksyku. Po 2 meczach Niemcy na ostatnim miejscu  :lol: jutro zobaczymy następny mecz w tej grupie.
Odpowiedz

Jak do dziś , uważam mundial za udany , ciekawe i dobre mecze , wypowiedzi kibicow pozytywne , o to chodzi, aby ludziska się dobrze czuli i bawili

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

Do tej pory mundial jest jedną wielką niespodzianką, sporo zaskoczeń, a może i rozczarowań.
Trzeba patrzeć dzisiaj, bo jeżeli wyjdziemy z grupy (?), to zagramy z którąś drużyną, która gra dzisiaj.
Bukmacherzy mówią, że Belgia może być "czarnym koniem" mistrzostw.
Odpowiedz

Niemcy to cwane bestie, pewnie siły trzymają na koniec. ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(18-06-2018, 11:08 )hogan napisał(a):  Niemcy to cwane bestie, pewnie siły trzymają na koniec. ubawa2

Cwane, nie cwane - mówiłam Ci , liczy się każdy mecz, dopiero po 2 meczach zaczynają się kalkulacje. Niemcy wychodząc z grupy będą grali z kimś z grupy E, więc potem będą kombinować, czy lepiej wygrać, czy np zremisować, żeby trafić na (teoretycznie) słabszego. Teraz ważna jest każda wygrana.
Odpowiedz

Rozumiem Ciebie Amadeo i wielu ogląda obecne mecze ale to jest darmowe szarpanie nerwów. :lol:
Obejrzę, jak już będą drużyny gotowe, w sensie, kto z kim gra i wtedy to dopiero trzeba będzie mieć
ogrom stalowych nerwów w zanadrzu :lol:
Polska jak by nie było, już z pewnością zagra w grupie H. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Najważniejsze aby Niemcy przegrały i nie wyszły z grupy.ubawa
Odpowiedz

A ja bym chciała aby Niemcy wygrali(wolę ich niż inne kraje)... nie końcowy Mundial ale żeby utrzymali się jak
najdłużej, bo podium rezerwuję dla Polski :lol: ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Źle napisałam z tą grupą H, miałam na myśli, że są w grupie H i teraz czekamy co z tego wyniknie. ubawa2

Tu przy okazji, będę podawała całą aktualną tabelę: https://www.google.com/search?q=kiedy+me...q7;mt;fp;1

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości