Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 37 głosów - średnia: 2.84
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tanie loty

W Locie można spokojnie plecak wnieść i stewardesy ładne. ubawa
Odpowiedz

Ja wnosiłam zawsze torebkę i małą walizkę.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Ryanair co chwilę kombinuje, byleby kasa się zgadzała
Odpowiedz

Co prawda dawno temu przekraczałem granicę z Izraelem (2000 r) i nie drogą powietrzną a lądem ale to co się działo przy kontrolach granicznych to jakaś masakra. Debile jakieś. Nadal twierdzę że to poj..any naród. Przyczepili się do żony schładzacza w atomizerze (takie coś ma na upały że się pryska i daje poczucie zimna) bo nitroglicerynę zawierało w składzie. Niby kurna szkoleni ale o proporcjach tego związku i o zastosowaniu chyba ich nie uczyli. Mi kamerę chcieli rozbierać na części. Wkur... Znaczy się zdenerwowany zacząłem z nimi dyskutować i nie zezwoliłem im na rozkręcanie kamery (oprócz wyjęcia kasety - wtedy jeszcze cyfrówki to była nowość). Chcieli mnie na statek cofnąć. A ch.j im w du.ę pomyślałem. Ale po konsultacjach nas wpuścili.
Debile. Pierwsze co to zamiast do Jerozolimy to pojechaliśmy do fabryki diamentów z naciskiem komercyjnym.
Czubki jakieś.
Ostatnio w necie czytałem że jakąś inwalidkę z Polski źle potraktowali na lotnisku.

Boni miej świadomość że jak wstemplują Ci w paszport że u nich byłeś to do niektórych krajów arabskich Ciebie nie wpuszczą. Będziesz musiał wymienić paszport.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Obecnie nie planuje do Izraela lecieć, za gorąco tam w lato i napięta sytuacja. Takie plany tam lecieć miałem chyba w zeszłym roku. Teraz tam niewiadomą co się stanie, ostatnio masakra ludności, albo z Iranem znowu jakiś konflikt. Tam może wojna wybuchnąć.
Odpowiedz

Tam nigdy nie będzie spokojnie.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

W styczniu lecę do Walencji na trzy dni (W sumie 4, ale nie liczę jednego dnia bo mam wylot powrotny o 11 coś.)
Żal by było nie jechać bo samolot do Walencji z Polski to 75 zeta w jedną stronę (w sumie 150 zł w obie strony), hotel na miejscu to około 30 euro za noc ubawa
Wiadomo zima, ale tam pogoda w zimę to może jakieś 14 stopni tak mi się wydjae więc znośnie.
W zeszłum roku byłem nad polskim morzem zimą i zawszystko zapłaciłem więcej.
W tej Walencji to jest ładna architektura nowoczesna, ocenaerium i prawdziwy Święty Grall w jednej katedrze. Więc chyba jest co robić

Ryanair to najlepsza firma świata, dała mi sens życia ubawa Nie do końca obczajam jak im się opłaca sprzedawać tak tanio bilety tak daleko, ale to nie mój problem.
Odpowiedz

Ciekawa jestem czy w zimie też są częste parady na ulicach w Hiszpanii. ubawa2
Było trzeba wybrać koniec grudnia, to może zobaczyłbyś jedną z największych parad sylwestrowych.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Tylko pod koniec grudnia nie ma takiej taniości. oczko
Odpowiedz

Pewnie masz rację ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź