Ocena wątku:
  • 41 głosów - średnia: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tymczasem w Rosji

(08-04-2024, 19:06 )Fedorowicz napisał(a):  
Cytat:..Co na przykład nipodoba ci się w pandemi ubawa covid nie istnieje ludzie nie chorują ?
Odpowiem w odpowiednim temacie. A było ich wiele..np. "apel Polskich lekarzy". Zapraszam !
Ano czekam....

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

(07-04-2024, 14:22 )Fedorowicz napisał(a):  
Cytat:Znów zaczynasz personalne wycieczki.
Lepiej sobie przeczytaj chamskie i wulgarne oraz całkowicie bezkarne wybryki "ad personam" twojego kolesia. Moja ironiczna riposta była łagodna jak pogrożenie palcem małemu dziecku. A i ty używasz wulgarnych słów które na forum kierujesz do rozmówcy. Oj nieładnie !
Czytam wszystko, bez obaw i tylko Ty robisz personalne wycieczki. Niejednokrotnie Ci tłumaczyłam na czym Twój problem polega.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Cytat: Ano czekam....
Wejdź proszę na temat wątku "Apel polskich lekarzy" lub inny "covidowy" (a jest ich na forum wiele, przeze mnie tylko pisanych- mówi to Panu coś?  zenetelme ) i zadaj pytania. Bo inaczej zrobimy tu off-topic.  ubawa2

BTW. Jeżeli to problem, mogę ja za twoją zgodą przenieść te pytania do odpowiedniego wątku.
Odpowiedz

(09-04-2024, 6:50 )Fedorowicz napisał(a):  
Cytat: Ano czekam....
Wejdź proszę na temat wątku "Apel polskich lekarzy" lub inny "covidowy" (a jest ich na forum wiele, przeze mnie tylko pisanych- mówi to Panu coś?  zenetelme ) i zadaj pytania. Bo inaczej zrobimy tu off-topic.  ubawa2

BTW. Jeżeli to problem, mogę ja za twoją zgodą przenieść te pytania do odpowiedniego wątku.
No wlazłem i czekam....   sadsmut3 laie

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości