Ocena wątku:
  • 41 głosów - średnia: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tymczasem w Rosji

(06-04-2024, 7:13 )Fedorowicz napisał(a):  
uii napisał(a):No miej odwagę i napisz . Co jest ważne a co przemilczane.
..
Co jest kłamstwem ?
Pisałem o tym sporo już poprzednio, ale nikt nie chciał czytać. Możesz sobie znaleźć w spisie tematów. A co do pytania proponuję zapoznać się z terminem : "Strategic Perception Management."
Sranie w banie , jeśli takimi propagandowymI ogulnikami i hasełkami.
To nie dziwota , że nikt nie czytał.
Ja pisze , nie odsyłam do dawnych wypocin i wątpliwych dzieł.
Jak tobie się nie chce to ' Na drzewo liście pompować '

Masz ' nasrane i źle wymieszane ' ( mania wielkości )
jeśli sądzisz , że komuś się zechce cofać do twoich starych wypocin.
To co teraz zaprezentowałeś to na poziomie , nawiedzonego 16 latka.
60 % zupełnych bzdetów , a reszte można usłyszeć w tv Trwam tylko w lepszej wersji.
Nic nowego , nic własnego , wyklepane co wyczytane.

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Cytat:..Sranie w banie ..wypocin .. to ' Na drzewo liście pompować '..Masz ' nasrane.. zupełnych bzdetów ,
A nie chciałbyś jak ten dyrektor o którym napisałem używać zamiast słów wulgarnych przerywnika "po prostu" ? Naprawdę byłbyś wtedy userem szanowanym na forum za kulturę osobistą. Może warto zaryzykować ?  zenetelme
Odpowiedz

(07-04-2024, 4:44 )Fedorowicz napisał(a):  
Cytat:..Sranie w banie ..wypocin .. to ' Na drzewo liście pompować '..Masz ' nasrane.. zupełnych bzdetów ,
A nie chciałbyś jak ten dyrektor o którym napisałem używać zamiast słów wulgarnych przerywnika "po prostu" ? Naprawdę byłbyś wtedy userem szanowanym na forum za kulturę osobistą. Może warto zaryzykować ?  zenetelme
Znów zaczynasz personalne wycieczki.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Cytat:Znów zaczynasz personalne wycieczki.
Lepiej sobie przeczytaj chamskie i wulgarne oraz całkowicie bezkarne wybryki "ad personam" twojego kolesia. Moja ironiczna riposta była łagodna jak pogrożenie palcem małemu dziecku. A i ty używasz wulgarnych słów które na forum kierujesz do rozmówcy. Oj nieładnie !
Odpowiedz

(07-04-2024, 4:44 )Fedorowicz napisał(a):  
Każdemu według zasług .
Ty uważasz że możesz bezkarnie obrażać zbiorowość , nieobecnych...
-bo to nie personalnie tylko do ogułu.

A mnie to obraża jak członka zbiorowości i czuje się zwolniony z delikatności ubawa
Pozatym nudzisz , nic nie wnosisz , a ja lubie wulgaryzmy i nazywać dupka dupkiem.

Wole szacunek za pisanie prawdy ubawa  
Jak ktoś jest dupkiem , albo złodziejem to należy tak go nazwać.
A sekciarski fanatyczny bzdet, bzdetem.

Odpowiedz

Cytat:..a ja lubie wulgaryzmy i nazywać dupka dupkiem.
Kogo to obchodzi co cymbał i cham lubi.. zenetelme
Odpowiedz

(07-04-2024, 22:06 )Fedorowicz napisał(a):  
Cytat:..a ja lubie wulgaryzmy i nazywać dupka dupkiem.
Kogo to obchodzi co cymbał i cham lubi.. zenetelme
A kogo ty obchodzisz ?  
Tytanie intelektu dobrotliwy prawie jak DalajLama

Mnie bawisz, dlatego ci odpowiadam  fizja2

Odpowiedz

Cytat:Mnie bawisz, dlatego ci odpowiadam fizja2
A mnie chamstwo nie bawi, więc jeśli mamy rozmawiać to bardzo proszę w sposób kulturalny. Podejrzewam, że jest Pan w gruncie rzeczy osobą przyzwoitą która sili się na brutalność, bo chamstwo jest propagowane i modne wśród was młodzieży. Ale nie wszystko co modne jest dobre, właściwe i pożyteczne.
Odpowiedz

(08-04-2024, 13:10 )Fedorowicz napisał(a):  
Cytat:Mnie bawisz, dlatego ci odpowiadam  fizja2
A mnie chamstwo nie bawi, więc jeśli mamy rozmawiać to bardzo proszę w sposób kulturalny. Podejrzewam, że jest Pan w gruncie rzeczy osobą przyzwoitą która sili się na brutalność, bo chamstwo jest propagowane i modne wśród was młodzieży. Ale nie wszystko co modne jest dobre, właściwe i pożyteczne.
Jak mamy rozmawiać to powiedz coś , cokolwiek konkretnego , to co poszesz to ogulniki, hasełka, truizmy potępienia 'w czamuł ' wszystkiego co ci nie pasi.

Jakbym słuchał lektora TVP 
Co na przykład nipodoba ci się w pandemi ubawa covid nie istnieje ludzie nie chorują ?

Odpowiedz

Cytat:..Co na przykład nipodoba ci się w pandemi ubawa covid nie istnieje ludzie nie chorują ?
Odpowiem w odpowiednim temacie. A było ich wiele..np. "apel Polskich lekarzy". Zapraszam !
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości