Ankieta: Forum dla Ciebie?
TAK
NIE
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.   Wyniki ankiety

Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 73 głosów - średnia: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Forum dla Ciebie

Sąsiad w swoich portalach ma takiego... że panie od seksu drą się na całą okolicę.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

(05-06-2020, 19:16 )Dziad Kalwaryjski napisał(a):  Powinno być,  pónie , wincyj seksu. Wincyj !
A jak pisałeś te swoje powieści to nie brałeś pod uwagę tego co Ci pisałem -"Za mało przemocy i seksu" ;-)
[post jeden pod drugim jednego Użytkownika, łączą się jeśli nie upłynie 10 minut]
A na poważnie to trzeba tu ściągnąć trochę ludności z..np.od Laury ;-) ...

Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Odpowiedz

Dezyderiuszu, Nowe Osoby zawsze są mile widziane ale ściągać nikogo na siłę nie będę. Kto chce, to znajdzie. ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

KORDIALNE FORUM MUSI MIEĆ 
QUORUM
ludzi serdecznych
z sercem na dłoni.....

Gdzie takich szukać ?
Są dookoła...
Stoją bez ruchu.
Nikt Ich nie woła....

Chodzi o to, aby umrzeć młodo, najpóźniej jak się da.
Odpowiedz

zauważyłem ze te forum jest wrogo nastawione do PiS u , Kaczyńskiego , rządu , czyżby ten rząd tyle złego wam uczynił ze nimi pogardzacie i znieważacie ??? czy poprzednie rządy były lepsze ??? czy poprzednie rządy dbały o dzieci , matki , socjalne sprawy lepiej jak obecny rząd ???
można ludzi nienawidzi i gardzi nimi , czy to jest katolickie , taka jest nauka kościoła , tak jest napisane w Biblii ???
Odpowiedz

He, he a co to jest katolicyzm, biblia i takie tam inne co wymieniasz Gościu? ubawa2

A tak poważniej, są tu ludzie o wszelkich możliwych poglądach, wyznaniach, rasach czy kolorach skóry.
Jedni wolą rybki a inni akwarium i całkiem nam z tym dobrze, nie ma kłótni ale wymiana zdań.
I każdy ma prawo być za czym chce, nawet za potworem latającego spaghetti.

W tym temacie nie będziemy tego rozstrzygać i nad tym się zastanawiać a sprawę wyboru partii, wyjaśniłam
w zdaniu powyżej.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

tu nie chodzi o rybki czy akwarium lub kto jest kim , mnie chodzi o cechy ludzkie jakie są uwidaczniane podczas pisania postów , posty sa przesiąknięte nienawiścią , pogarda do innych . zadziwia mnie takie podejście ludzi do innego człowieka , no cóż , wiemy ze tylko osobnicy w ludzkiej skórze uważający sie za ludzi mogą tak podle postępować
A tak tym wszystkim niewierzącym zadam pytanie , co zrobicie jak na waszych grobach ,wasi bliscy postawia pomnik , płytę pamiątkowa , krzyż to co zrobicie ??? zaczniecie ich straszyć ??? zamienicie sie zombi i będziecie im gardła podgryzać ???
Odpowiedz

[quote pid='144380' dateline='1597899708']
tu nie chodzi o rybki czy akwarium  lub kto jest kim , mnie chodzi o cechy ludzkie jakie są uwidaczniane podczas pisania postów , posty sa przesiąknięte nienawiścią , pogarda do  innych . zadziwia mnie takie podejście ludzi do innego człowieka , no cóż , wiemy ze tylko osobnicy w ludzkiej skórze  uważający sie za ludzi mogą tak podle  postępować
A tak tym wszystkim niewierzącym zadam pytanie , co zrobicie jak na waszych grobach ,wasi bliscy postawia pomnik , płytę pamiątkowa , krzyż to co zrobicie ??? zaczniecie ich straszyć ??? zamienicie sie zombi i będziecie im gardła podgryzać ???
[/quote]

Tylko   ciasne  myślowe  horyzonty  pozwalają wysnuwać takie wnioski.

Każdy ma  swoje racje tutaj można  głosić  swe poglądy  i wara  narzucania  swoich.

Nie  musimy się  ze wszystkim  zgadzać ale musimy  koegzystować.

Nie wiemy co jest po tamtej stronie.

Tyle w tym temacie.

"Bogaci czy biedni, ludzie martwią się o pieniądze; cierpią przez ubóstwo i cierpią przez bogactwo. Ponieważ ich życiem kieruje chciwość, przeto nigdy nie są zadowoleni ani usatysfakcjonowani." -Budda
Odpowiedz

[quote pid='144380' dateline='1597899708']
tu nie chodzi o rybki czy akwarium  lub kto jest kim , mnie chodzi o cechy ludzkie jakie są uwidaczniane podczas pisania postów , posty sa przesiąknięte nienawiścią , pogarda do  innych . zadziwia mnie takie podejście ludzi do innego człowieka , no cóż , wiemy ze tylko osobnicy w ludzkiej skórze  uważający sie za ludzi mogą tak podle  postępować
[/quote]

Chodzi, chodzi... o te rybki lub akwarium, są tacy co lubią trochę się posprzeczać a jak chcesz pisać o religii czy poglądach, to
zapraszam do innych tematów.
W dziale Teizmu także można pisać bez rejestracji czy logowania się.

Wspomnę tylko, że Jezus też był zombi, wstał po śmierci przecież ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

nikomu nic nie narzucam , Mnie chodzi o zachowanie sie wobec innych , dlaczego ludzie obrażają innych , dlaczego pałają nienawiścią życząc innym wszystko co złe .

tego jeszcze nie słyszałem aby Jezus byl zombi , no cóż wszystko można obśmiać i przeinaczyć , życzę miłego dnia i miłych chwil .
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości