(11-03-2023, 22:14 )hogan napisał(a): Nie biorę niczyjej strony i tylko dlatego nie pozwalam Ci na obrażanie nagminne jednej ze stron partyjnych. To tylko Twoje życzenie ale tak nie działa a więc powtarzam, nigdy czegoś mi nie zarzucaj, skoro nie masz czego wskazać!
Dobra, wykażę , ale pod jednym warunkiem, że znowu Ciebie nie obrażę. Twoje zdenerwowanie, strach, panika i histeria, agresja i nienawistne wulgaryzmy pod moim adresem, insynuacje, obrona globalizmu były wynikiem mojej krytyki na forum dotyczącej fałszywej , komuno-faszystowskiej globalistycznej propagandy, która miała miejsce w ściekowych mediach i nie tylko w mediach przez.. ponad dwa lata !
"Przestań obrażać nagminnie ludzi, którzy są po stronie Lewicy! To jest po prostu chore i chamskie co robisz. przestań mieszać i pisać wymyślone farmazony! Nie denerwuj mnie. Mylisz się, bo jesteś... chyba zaślepiony. Ale po co wklejasz te idiotyczne memy ? Zaczynasz poważnie mnie irytować. Może inni Użytkownicy Ci wyjaśnią, co to oznacza, gdy ktoś poważnie mnie irytuje. Fedorowiczu, nie siej kłamstw Ciebie proszę. Nie są to zdjęcia człowieka o którym pisałeś! Takie postępowanie, nazywa się JAWNĄ manipulacją. nie patrzysz co wklejasz, ktoś każe ci to robić? Dużo na tym zarabiasz? nie przekręcaj, bo z takim podejściem, w żadnym sądzie byś nie wygrał. ..tylko od Ciebie biją agresją. Po prostu zapanuj nad swoimi emocjami.. nigdy nic z tego dobrego nie wynika. Twoje ataki i agresja w niczym nie pomogą." Hogan