Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 37 głosów - średnia: 2.84
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tanie loty

Teraz myślę lecieć we Wrześniu do Izraela za 500 zł, tylko czekam aż moim znajomi potwierdzą że chcą jechać bo sam raczej tam bym się nie wybrał, w sumie to najnormalniejszy kraj w tamtym regionie, ale i tak jakoś dziwnie oczko
Odpowiedz

Nie wiem, może jestem jakaś inna ale Ameryka, to dla mnie jedyny kraj, który w ogóle mnie nie pociąga
i nie mam wcale ochoty tam nigdy lecieć. wsydzamsie

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Rozmawiałem z osobami, które były w Nowym Jorku i były rozczarowane. Ale czego się spodziewały? To tak jakby pojechać na wakacje do Warszawy oczko
Ja bym jak już poleciał do Nevady (Las Vegas) albo do Miami gdzie są plaże i piękne latynoski, ale koszty takiej podróży są wysokie i jeszcze te problemy z wizami.
Odpowiedz

No ja jedynie, to chciałabym Wielki Kanion z bliska zobaczyć i strefę 51  ubawa2

Robi wrażenie taki pomost nad przepaścią...

[Obrazek: nie-patrz-w-dol-grand-canyon.jpg]

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(05-03-2017, 20:54 )bonaparte napisał(a):  Teraz myślę lecieć we Wrześniu do Izraela za 500 zł, tylko czekam aż moim znajomi potwierdzą że chcą jechać bo sam raczej tam bym się nie wybrał, w sumie to najnormalniejszy kraj w tamtym regionie, ale i tak jakoś dziwnie oczko

Nie zapomnij się obrzezać przed wylotem.Bo jak na miejscu się okaże że tego nie zrobiłeś to.....strach pomyśleć co Cię czeka. sadsmut3
Odpowiedz

Zartujesz, ale celnicy w izraelu to są ostrzy i zadają dziwne pytania.
Mialem kiedyś jechac do pracy w kibucu niestety sobie odpuscilem i żałuję. oczko

Próbuje dalej namowic znajomych na ten lot do Izraela. oczko
Odpowiedz

https://www.ryanair.com/pl/pl/zaplanuj-p...odrecznego

Patrzcie jak dziady wyciągają kasę, nawet za bagaż podręczny trzeba płacić.

Bagaż rejestrowany tez powinien być w cenie biletu, ale oni każą płacić 100 zł. W dwie strony to 200 zł.

Wyciąganie kasy na każdym kroku. oczko
Odpowiedz

Bardzo często płaci się dodatkowo za bagaż podręczny, bo ludzie coraz więcej zabierają na pokład.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Powinna być za darmo możliwość wniesienia plecaka, na osobiste przedmioty i na np. książkę. A tak można wniesć za dartmo co najwyżej damską torebkę. Dla mnie to wyciąganie kasy.
Odpowiedz

Do 10 kg liczy się bagaż podręczny. Nieważne co wnosisz(oprócz zakazanych rzeczy).
Ale są też linie na których mniej kilo można wnieść.

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości