Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 31 głosów - średnia: 3.16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pojazdy i Twój sentyment

850 szt. to już można powiedzieć że limitowana seria. Bez modów takie parametry to do tego dochodzi wartość kolekcjonerska. Ciekawe ile egzemplarzy pozostało.
Dlatego taka cena nie dziwi.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Pod koniec lat 90 byłem szczęśliwym posiadaczem pojazdu Opel Commodore A Coupe . Wyprodukowany został w latach 70 ubiełego stulecia. To do tego samochodu mam najwiekszy sentyment. Był to ten sam model jaki zobaczycie na tym zdjęciu, w takim samym kolorze
[img][Obrazek: b6086e3b1181.jpg][/img]
Odpowiedz

Dlaczego już go nie masz? O ile mogę wiedzieć.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(07-11-2019, 23:18 )hogan napisał(a):  Dlaczego już go nie masz? O ile mogę wiedzieć.
Kiedyś odpoczywałem na Mazurach, samochód wpadł w oko pewnej pani i razem z mężem długo przekonywali mnie do sprzedaży. A że nie mam w zwyczaju odmawiać pięknym kobietom to przestałem być jego właścicielem
Odpowiedz

Eeee... a teraz pewnie żałujesz? ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(08-11-2019, 23:21 )hogan napisał(a):  Eeee... a teraz pewnie żałujesz? ubawa

Troche tak, ale to tylko rzecz.
Odpowiedz

W sumie tak, jednakże później może być problem ze zdobyciem wymarzonego pojazdu. ubawa
Tez myślę o kupnie samochodu ale raczej coś z terenowych lub pikapów.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

To nie jest "tylko rzecz"!!!
To jest coś więcej niż rzecz. To jest dzieło sztuki.
Moim zdaniem popełniłeś błąd. Takie auta (w dobrym stanie) tak szybko zdobywają wartość że moim zdaniem nie było to dobrym
posunięciem sprzedając to auto. Jego wartość cały czas wzrasta.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

hogan napisał(a):W sumie tak, jednakże później może być problem ze zdobyciem wymarzonego pojazdu. ubawa

Po tym autku miałem jeszcze kilka ciekawych, zdobycie to nie problem, gorzej jest z doprowadzenie do stanu z czasów jego świetności 
karbon napisał(a):To nie jest "tylko rzecz"!!!
To jest coś więcej niż rzecz. To jest dzieło sztuki.
Moim zdaniem popełniłeś błąd. Takie auta (w dobrym stanie) tak szybko zdobywają wartość że moim zdaniem nie było to dobrym
posunięciem sprzedając to auto. Jego wartość cały czas wzrasta.

Ja już sie tym autkiem nacieszyłem, teraz może ktoś inny czerpac radość. Gdybym go nie sprzedał,nie kupiłbym nastepnego (z wygodnictwa), a tak były następne w które włożyłem dużo pracy i serca i również mnie cieszyły. Jednym z nich była М-20 Победа i Tatra 600 i pare innych
Odpowiedz

Tatra i ten rosyjski, to już nie mój gust, to takie połączenie garbusa z warszawą i syrenką. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości