Pojazdy i Twój sentyment -
hogan - 07-04-2016
Pojazdy dwu i cztero kołowe lub więcej...
Do jakich pojazdów masz największy sentyment?
RE: Pojazdy i Twój sentyment -
Siwy - 07-04-2016
Do roweru. To jest mój ulubiony pojazd. Niestety obecnie tylko mam stacjonarny i to dosłownie, bo nie używany.
hogan - 07-04-2016
Zdrowotnie i z racji oglądania krajobrazów, także wolę rower ale na dalsze trasy, jednak samochód.
A tak w ogóle, najchętniej zrobiłabym prawko na motor, jako dziecko uwielbiałam jazdę owym pojazdem.
Zdarzyło się, że sama prowadziłam.
ro_bot - 07-04-2016
Do żadnego.Można mieć sentyment do rzeczy nabytej?
Ciekawe jak odróżnić dalszą trasę od bliższej i czy przejechanie 100 km samochodem jest mniej męczące niż rowerem.Mi kiedyś noga zdrętwiała po kilkudziesięciu kilometrach trzymania jej na pedale przyspieszenia.
![[Obrazek: z13.JPG]](https://lh3.googleusercontent.com/-ueST5XlT3bU/VwbArDQn_nI/AAAAAAAAARc/J63lF5krfF4LYrTN9GkqMzVVFkPtPhLSg/w270-h390-no/z13.JPG)
Z rowerowym pozdrowieniem-ro_bot
hogan - 07-04-2016
Jeździłam i na krótkich i na długich dystansach rowerem, jak też samochodem i po moich doświadczeniach, muszę
stwierdzić, że po przejechaniu 400 km rowerem, miałam dość. Samochodem, mogłabym jechać dalej.

A że tak zapytam, to Ty jesteś na tym zdjęciu Robociku?
ro_bot - 07-04-2016
To jeszcze zależy w jakim czasie przebyłaś te 400 km.Przy zbyt wysokim stosunku drogi do czasu może to być uciążliwe.
To ja,chociaż mocno podpchotoshopotowany.
hogan - 07-04-2016
W ciągu jednego dnia z krótkimi przerwami. Na drugi dzień, wracaliśmy taką samą liczbę kilometrów.

Wyjechaliśmy z samego rana a na wieczór byliśmy na miejscu. Z Gdyni na Mazury.
Trasa skrótowa, pokazuje nie pełne 400 km, gdzieś około 350 ale my liczyliśmy dokładnie i nie jechaliśmy
tylko skrótami.
Co do Ciebie, nie pogadasz, przystojniacha jak nic
strix - 25-08-2018
Nie umiem powiedzieć, czy wolę bardziej rower, czy samochód..
Jedno i drugie, ale każde do czego innego .
hogan - 25-08-2018
W zasadzie to racja, bo są miejsca gdzie tylko samochód dojedzie i odwrotnie względem roweru
Wąsatka - 25-08-2018
Rowerem chyba w więcej miejsc się dojedzie niż samochodem. Choćby z powodu braku drogi.