Ankieta: Forum dla Ciebie?
TAK
NIE
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.   Wyniki ankiety

Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 73 głosów - średnia: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Forum dla Ciebie

(09-09-2019, 20:55 )ewus napisał(a):  Siwy no nie przesadzajmy z "prawie każdym kaprysem". Pamiętaj, że forum to społeczność większej ilości osób. Gdyby każdy chciał coś zmieniać to przecież byłaby bitwa. 

Tak jest! piessio2
No i zachciało mi się drażnić moderację wsydzamsie , ciekawe co dyrekcja na moje kaprysy?

hogan napisał(a):Krzysiu, wypowiedz zyczenia a natentychmiast je spelnie [Obrazek: 30de6na.gif]

Nie no nic. Przestraszyłem się i zapomniałem o co mi chodziło. Ja wrażliwy i strachliwy z natury jestem  :th_to_clue:
Odpowiedz

(09-09-2019, 4:27 )Siwy napisał(a):  Jeszcze by pasowało mieć więcej wolnego czasu i by było gites.

:smutek:

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Moze gdzieś sprzedają wolny czas? ubawa

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Owszem.Lekarze psychiatrzy robią biznes sprzedając renty dla niepełnosprawnych.
Ponoć wystarczy dać dwa tysiaki i stwierdzić,że praca nas dołuje.
'***
Ciekawe,jak tacy delikwenci radzą sobie bez pracy?
Osobiście zapewne bym sfiksował.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Tacy maja łatwo w życiu ale ponoć karma wraca.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Tak Kordialne to fajne forum.Lubie na nim, być.
Odpowiedz

Bardzo mi milo ale chciałabym dowiedzieć się jakie powinno być forum abyś uznał za swoje.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Na przykład chciałbym,aby na Kordialnym  zdjęcia można było wstawiać przez załącznik
Odpowiedz

Mogę to zrobić ale to nie jest dobre rozwiązanie dla forum, bo już tylko "chwila" i ta opcja zniknie
raz na zawsze z całego internetu a wtedy wszyscy będziemy mieli duży problem.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

[quote="ewus"] Gdyby każdy chciał coś zmieniać to przecież byłaby bitwa. Jeden chce kwiaty, drugi ich nienawidzi i chce błyskawice. Jednemu nie pasują kolory drugiemu odpowiadają. Nie ma opcji by każdy miał decydować bo za cholerę tego nie pogodzimy.[/qupte]

Hehe. Trzeba by każdemu userowi w profilu dołączyć edytowalny plik CSS, tak żeby mógł sobie sam rzeźbić swój wygląd forum.
Jednak user musiał by umieć robić takie rzeczy.

<czapja>Miłego dnia... <hi>
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości