Ocena wątku:
  • 33 głosów - średnia: 2.97
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ukryte terapie

(07-01-2015, 18:17 )Siwy napisał(a):  
(06-01-2015, 17:50 )Jimmy napisał(a):  
(06-01-2015, 17:26 )bonaparte napisał(a):  on bardzo ładnie opowiada, ale cizko mi uznac czy to prawda co on mowi, trzeba zobaczyc jak odnioslby sie do tego farmaceutta albo lekarz bo rownie dobrze to mogą byc bujdy

Jakbys zapytał o to swojego lekarza rodzinnego to by Ci powiedział/a,ze pierwsze slyszy o leczeniu witaminą C.Ta terapia jest im nie znana podobnie jak ŻO opracowamn e przez doktora J.Kwasniewskiego.Ale nie tylko te terapie są zakazane.
Kwasniewskiego.....tego prezydenta??????? To nie widziales jak po tej  terapii goleñ mu wysiadl i atakow pomrocznosci jasnej doznawal?????
Jimmy nie idz ta drogà drunk

A oglądałeś filmik ?
Odpowiedz

Terapia witamina C to największa bzdura i szkoda się zajmować tym tematem .

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

facet mówi by jesc dużo owoców chyba dobrze, ale wspomina coś o drogich prepratach, może je sprzedaje ?
Odpowiedz

Nie On nie prowadzi sprzedazy.Skąd wiesz,że to drogie preparaty ?
Odpowiedz

z natury jestem podejrzliwy, ale w sieci nie znalzlem by jakiś lekarz obalał jegk teorie,troche w tym prawdy jest pewnie
Odpowiedz

Jimmy chwala Ci za te ukryte terapie.   :radocha: Zięba nie jest lekarzem, ale to mądry facet, z pasją.
 Jemu się chce zmieniać medycynę z chemicznej na bardziej naturalną. Często bywa w Rzeszowie,
 tu powstaje przy jego pomocy  Polska Akademia Zdrowia. 
Dopiero jego informacja o tym, ze do leczenia osteoporozy oprócz wapna i witaminy D3  konieczna jest witamina K2 pomogła wielu kobietom. Mnie też. A nasi lekarze nie słyszeli o K2. 
Wcześniej jadłam wapno i odkładało się w żyłach zamiast w kościach. Ukryte terapie pomogły! 

Nie możesz zatrzymać żadnego dnia, ale możesz go nie stracić  <zhm>
Odpowiedz

Gratko bardzo sie cieszę,że skorzystałas z wiedzy zapisanej w "Ukrytych terapiach" Ja o tej książce wiem juz prawie od roku.Wiem,że tam jest zapisana wiedza,a nie wymysły.Juz od kilku lat wiem,że niemalże wszystkie choroby można wyleczyć stosują odpowiednie odżywianie.Ja sam wyleczyłem poważną chorobę stawów stosując diete,która we wszystkim odbiega od przyjętych zasad dietetycznych.Mało ta dieta sprawia,że człowiek staje sie "chciwy" na wiedzę.Nie chce wierzyć tylko chce wiedzieć.Ale o tej diecie nie wolno mówić.
W internecie jest wiele wykładów pana Zięby oraz tego polskiego lekarza.Jesli chcesz mogę wstawic linki.
Odpowiedz

(17-12-2015, 22:43 )Jimmy napisał(a):  Gratko bardzo sie cieszę,że skorzystałas z wiedzy zapisanej w "Ukrytych terapiach" Ja o tej książce wiem juz prawie od roku.Wiem,że tam jest zapisana wiedza,a nie wymysły.Juz od kilku lat wiem,że niemalże wszystkie choroby można wyleczyć stosują odpowiednie odżywianie.Ja sam wyleczyłem poważną chorobę stawów stosując diete,która we wszystkim odbiega od przyjętych zasad dietetycznych.Mało ta dieta sprawia,że człowiek staje sie "chciwy" na wiedzę.Nie chce wierzyć tylko chce wiedzieć.Ale o tej diecie nie wolno mówić.
W internecie jest wiele wykładów pana Zięby oraz tego polskiego lekarza.Jesli chcesz mogę wstawic linki.

Jimmy ja sprowadzilam od autora z 10 książek "Ukryte terapie" i wszystkie rozprowadziłam
 między ludzi na UTW.  Mnie nie został ani jeden egzemplarz, ale zdążyłam książkę przeczytać.
 Dlatego mówię, że Zięba to bardzo  mądry facet. 
O jakiej tajnej  diecie na stawy mówisz?  Byłabym zainteresowana, gdyby dotyczyła moich schorzeń.  ubawa
 Daj link do diety, jeżeli możesz, albo napisz na priv.
Każda wiedza jest dobra, tylko nie wiadomo kiedy się może przydać  zabsa2
Znam linki do wykładów Zięby i z jego spotkań z publicznością. Są na you tube. Ostatnio się zaniedbałam w słuchaniu, ale mam nadzieję, że teraz zimą nadrobię zaleglości.  [Obrazek: a062.gif]

Posty połączyłam- hogan