Ukryte terapie -
Jimmy - 06-01-2015
Moi drodzy na pewno każdy z Was zetknął się z opinią,że takie choroby jak min. nowotwory ,cukrzyca,miażdżyca i astma sa nie uleczalne.To nie prawda.Lekarstwo na te choroby juz jest.Obejrzyjcie filmik,który wstawiłem.Pewnie nie uwierzycie,ale nie ma nie uleczalnych chorób,. Ja o tym wiem od 2008 roku.Tym lekarstwem jest ŻO opracowane przez polskiego lekarza,ale ten filmik mówi o innym lekarstwie odkrytm przez przypadek.Warto go ovejrzyć.
RE: Ukryte terapie -
hogan - 06-01-2015
Nie chce mi się teraz oglądać filmiku ale najlepszym lekarstwem na ciężkie choroby jest śmiech, optymizm i dobre nastawienia. Lepszego lekarstwa jeszcze nikt nie wymyślił.

A co do raka, to jest bardzo wiele odmian i na jedne od ponad 50 lat są leki a na niektóre nadal nie ma co dowodzą przypadki ludzi, którzy stale zapełniają szpitale i oddziały ludzi z takimi chorobami.
Jimmy - 06-01-2015
(06-01-2015, 17:03 )hogan napisał(a): Nie chce mi się teraz oglądać filmiku ale najlepszym lekarstwem na ciężkie choroby jest śmiech, optymizm i dobre nastawienia. Lepszego lekarstwa jeszcze nikt nie wymyślił. 
A co do raka, to jest bardzo wiele odmian i na jedne od ponad 50 lat są leki a na niektóre nadal nie ma co dowodzą przypadki ludzi, którzy stale zapełniają szpitale i oddziały ludzi z takimi chorobami.
HJogaś obejrzyj filmiki,przemyśl to co tam uslyszysz.
hogan - 06-01-2015
Myślę, że nie ma sensu denerwować się oglądając takie filmiki bo to kolejni naciągacze i stronię od takich. To tak jak z tym Twoim ZNACHOREM, co ludzi zabija i co już przyczynił się do Twoich powikłań. Tylko, że Ty oczywiście nie chcesz tego wiedzieć, jesteś jak zaślepiony a potem będzie za późno.
Jimmy - 06-01-2015
(06-01-2015, 17:08 )hogan napisał(a): Myślę, że nie ma sensu denerwować się oglądając takie filmiki bo to kolejni naciągacze i stronię od takich. To tak jak z tym Twoim ZNACHOREM, co ludzi zabija i co już przyczynił się do Twoich powikłań. Tylko, że Ty oczywiście nie chcesz tego wiedzieć, jesteś jak zaślepiony a potem będzie za późno.
To nie są żadni naciągacze.Nie pisz głupot jak nie obejrzałaś.Dla Ciebie to powinno być najbardziej pomocne bos schorowana kobieta
bonaparte - 06-01-2015
on bardzo ładnie opowiada, ale cizko mi uznac czy to prawda co on mowi, trzeba zobaczyc jak odnioslby sie do tego farmaceutta albo lekarz bo rownie dobrze to mogą byc bujdy
hogan - 06-01-2015
Jimmy, jesteś po prostu naiwny i szkoda mi Ciebie :cry:
Jimmy - 06-01-2015
(06-01-2015, 17:26 )bonaparte napisał(a): on bardzo ładnie opowiada, ale cizko mi uznac czy to prawda co on mowi, trzeba zobaczyc jak odnioslby sie do tego farmaceutta albo lekarz bo rownie dobrze to mogą byc bujdy
Jakbys zapytał o to swojego lekarza rodzinnego to by Ci powiedział/a,ze pierwsze slyszy o leczeniu witaminą C.Ta terapia jest im nie znana podobnie jak ŻO opracowamn e przez doktora J.Kwasniewskiego.Ale nie tylko te terapie są zakazane.
hogan - 06-01-2015
Jimmy, litości...

Każdy człowiek i każdy organizm ma wystarczającą ilość witaminy C i nie ma potrzeby prowadzenia takiej terapii.
A jak mało tego, to każdy organizm wydala zbędną ilość witaminy C. Witamina C, to jedyna witamina C, której nie można przedawkować.
Także więc, to jest zwykły naciągacz.
Siwy - 07-01-2015
(06-01-2015, 17:50 )Jimmy napisał(a): (06-01-2015, 17:26 )bonaparte napisał(a): on bardzo ładnie opowiada, ale cizko mi uznac czy to prawda co on mowi, trzeba zobaczyc jak odnioslby sie do tego farmaceutta albo lekarz bo rownie dobrze to mogą byc bujdy
Jakbys zapytał o to swojego lekarza rodzinnego to by Ci powiedział/a,ze pierwsze slyszy o leczeniu witaminą C.Ta terapia jest im nie znana podobnie jak ŻO opracowamn e przez doktora J.Kwasniewskiego.Ale nie tylko te terapie są zakazane.
Kwasniewskiego.....tego prezydenta??????? To nie widziales jak po tej terapii goleñ mu wysiadl i atakow pomrocznosci jasnej doznawal?????
Jimmy nie idz ta drogà