Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 61 głosów - średnia: 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rowerowe podróże-małe i duże

(04-01-2017, 13:26 )Siwy napisał(a):  Tak, u nas był taki gość. W pole jechał wozem, tam miał pługi i inne potrzebne do prac polowych rzeczy. Pod wieczór to spał w wozie a koń wracał do domu. On nie kierował bo spał, koń trzeźwy, zatem przepisy chyba nie były łamane.

No i wystarczyło wyczyścić kopytka,zgrzebłem uczesać,przytulić i odwzajemnił się bezwarunkową i prostą miłością.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

(04-01-2017, 16:57 )ro_bot napisał(a):  Tak więc ten w czerwonokraciastej kurtce to ro_bot.

Podobnie myślę z czerwoną kurtką. ubawa2
A co do powyższego Twego zdania, to przecież wiedziałam, tylko żartowałam. buziak
Nie wiem, może się mylę ale czyżby przytyło Ci się troszkę, jakby brzuszka przybyło?

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(05-01-2017, 1:40 )hogan napisał(a):  
(04-01-2017, 16:57 )ro_bot napisał(a):  Tak więc ten w czerwonokraciastej kurtce to ro_bot.

Podobnie myślę z czerwoną kurtką. ubawa2
A co do powyższego Twego zdania, to przecież wiedziałam, tylko żartowałam. buziak
Nie wiem, może się mylę ale czyżby przytyło Ci się troszkę, jakby brzuszka przybyło?
No wiesz...  boannk  a jeśli nawet Ro_bot przybrał, przecież mamy zimę.

Coś wczoraj pisałam o koniach, ale chyba nacisnęłam nie to co trzeba.

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

Ależ to mnie by bardzo cieszyło jakby brzuszka przybrał, bo ostatnio to taki chudzinka był zawstydzony

Hogan- Izabela
Odpowiedz

No ja nie wiem. Nie miałam przyjemności.  zawstydzony

Odpowiedz

Jak sie człowiek trochę grubiej ubierze bo zimno to zara go o dogadzanie podniebienu oskarżają.
No dobra,trochę się rozpasłem,ale do wiosny zrzucę to niepotrzebne dziesięć kilo ubawa2

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Nie rusza mnie Twój nowy przybytek ale zastanawiam się nad moim okiem, czy jest sprawne  :lol:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(06-01-2017, 15:30 )ro_bot napisał(a):  Jak sie człowiek trochę grubiej ubierze bo zimno to zara go o dogadzanie podniebienu oskarżają.
No dobra,trochę się rozpasłem,ale do wiosny zrzucę to niepotrzebne dziesięć kilo ubawa2

Oddaj mi pięć, bo za cholerę nie mogę przytyć.

Odpowiedz

Przyjdź na moją kuchnię, wystarczy tydzień, bo nie znam nikogo kto by nawet po jednym dniu u mnie, nie
przybrał na wadze. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(06-01-2017, 20:50 )hogan napisał(a):  Przyjdź na moją kuchnię, wystarczy tydzień, bo nie znam nikogo kto by nawet po jednym dniu u mnie, nie
przybrał na wadze. ubawa2
To co Ty gotujesz fizja7 ... a może przez rurę karmisz?

Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości