05-02-2017, 16:13
To ja znowu wyjdę na dziwadło, ale co tam
Lubię, to przekłuwam
Chociaż w porównaniu z moimi znajomymi to i tak jestem na szarym końcu. Mam przekłute uszy od kiedy skończyłam jakieś 3 lata może? To były takie podstawowe dziurki w uszach, potem zrobiłam ich więcej, później też zrobiłam kolczyk w pępku.
Reasumując, dziś noszę tylko jeden kolczyk w prawym uchu na chrząstce oraz ten w pępku - to dlatego, że znudziły mi się wszystkie moje kolczyki i muszę zwyczajnie kupić nowe. Na przekłute dziurki muszę uważać, bo mi zarastają
Taką mam tendencję, że mi się wszystko szybko goi i nawet tych śladów w uszach nie widać dobrze po kilku tygodniach.
Podobają mi się też kolczyki w sutkach u mężczyzn oraz microdermale jako takie ;D
Lubię, to przekłuwam
Chociaż w porównaniu z moimi znajomymi to i tak jestem na szarym końcu. Mam przekłute uszy od kiedy skończyłam jakieś 3 lata może? To były takie podstawowe dziurki w uszach, potem zrobiłam ich więcej, później też zrobiłam kolczyk w pępku. Reasumując, dziś noszę tylko jeden kolczyk w prawym uchu na chrząstce oraz ten w pępku - to dlatego, że znudziły mi się wszystkie moje kolczyki i muszę zwyczajnie kupić nowe. Na przekłute dziurki muszę uważać, bo mi zarastają
Taką mam tendencję, że mi się wszystko szybko goi i nawet tych śladów w uszach nie widać dobrze po kilku tygodniach. Podobają mi się też kolczyki w sutkach u mężczyzn oraz microdermale jako takie ;D