26-03-2016, 19:06
(26-03-2016, 15:15 )bonaparte napisał(a): Możesz zmienić tgytuł tematu. Np. Wakacje BonapartegoTu będę marzył o moich wczasach
Poproś Moderatorów a nie mnie

karbon napisał(a):Co do czystości a dokładniej jego braku muszę zgodzić się z Hogan bo tam niestety nadal tak jest. Zapewne kwestia czasu ale na sterylną czystość w punktach gastronomicznych czy hotelach to bym nie liczył. Oczywiście nie zawsze to musi być hamulcem przy zawieraniu umowy na pobyt. Wiele kwater czy pensjonatów w Polsce nadal nie nadąża za standardami...
Moje założenie jest takie, że takie cechy jak czystość, wynosi się z domu a więc jak ktoś wyszedł z takiego domu, to obojętnie
gdzie by nie był czy czym się zajmował, ta opcja pozostanie a więc jak Rumun wyszedł z domu brudasów, to i takim zostanie, czy to
jak zmieni kraj, czy nawet jakby był szefem hotelu. Stąd taka moja opinia o tych ludziach. Ale fajnie, że zgadzasz się z moją
opinią, bo to tylko mnie utwierdza, że jednak to ludzie nie dbający o czystość, już nie wspomnę jak przygotowują posiłki, bo można
zwymiotować. Afrykańczycy, mają bardzo ograniczony dostęp do wody, żyją w prymitywnych warunkach a do tego wszyscy razem,
spożywają posiłek palcami z jednej miski a tysiąc razy wolałabym przebywać w ich towarzystwie i nawet jeść z nimi z jednej miski... palcami.

Tu będę marzył o moich wczasach