06-01-2016, 9:27
Wakacje Bonapartego
06-01-2016, 13:22
Większość zabytków to kościoły.
Ruch lewostronny.
Plaże kamieniste ale jest kilka piaszczystych.
Ruch lewostronny.
Plaże kamieniste ale jest kilka piaszczystych.
25-03-2016, 21:57
I chyba dam sobie spokój z tą Maltą.
Teraz myślę o Rumunii, przede wszystkim jest tam tanio i ponoć szaleństwo
I są normalne plaże a nie jak na Malcie czy Słowenii kamienie na których można się połamać tylko
Teraz myślę o Rumunii, przede wszystkim jest tam tanio i ponoć szaleństwo

I są normalne plaże a nie jak na Malcie czy Słowenii kamienie na których można się połamać tylko
26-03-2016, 1:54
W takim razie, opowiesz nam jak w Rumunii było ale już jakby co, w innym wątku
26-03-2016, 5:43
Kamieniste plaże też mają swoje zalety. Ale ważne żeby wybór miejsca pobytu był przemyślany żeby urlop się udał. Więc jeżeli to może być przeszkodą udanego wypoczynku to warto zmienić kierunek. Nawet na Rumunię.
Rumunią jako miejsce na wakacje interesuje się coraz więcej osób. Może niebawem okazać się dużą konkurencją dla Bułgarii.
Rumunią jako miejsce na wakacje interesuje się coraz więcej osób. Może niebawem okazać się dużą konkurencją dla Bułgarii.
26-03-2016, 9:43
W Rumunii nie byłam ale znam wielu Rumunów i Rumunek. U jednej nawet kiedyś w Niemczech, pokój wynajmowałam.
Przyznam, że takiej brudaski, to ze świecą szukać a żeby taką być, to trzeba normalnie się postarać, bo człowiek nie
jest w stanie być takim brudasem. Brzydzę się ich jedzenia i nie zjadłabym nic, jak wiedziałabym, że to ktoś z Rumunii
przygotował. Nie podałabym nawet ręki na powitanie, bo nie wiedziałabym, czy witam się z kimś przez uścisk dłoni czy
raczej z kroplami moczu... dla mnie ten kraj, to koszmar.
Przyznam, że takiej brudaski, to ze świecą szukać a żeby taką być, to trzeba normalnie się postarać, bo człowiek nie
jest w stanie być takim brudasem. Brzydzę się ich jedzenia i nie zjadłabym nic, jak wiedziałabym, że to ktoś z Rumunii
przygotował. Nie podałabym nawet ręki na powitanie, bo nie wiedziałabym, czy witam się z kimś przez uścisk dłoni czy
raczej z kroplami moczu... dla mnie ten kraj, to koszmar.
26-03-2016, 11:59
Oglądałem w internecie to Rumunki są bardzo ładne. Piszą też że tam gdzie są kurorty to jest elegancko i są mili dla turystów
26-03-2016, 13:31
Tak, są dość ładne ale w kurortach też bym nie zaufała. Zraziłam się po tym co widziałam i nic by
mnie nie przekonało, że może być inaczej... i osobiście, na miejscu mężczyzny, bałabym się
pójść z taką do łóżka, czy nie załapałabym syfilisa... naprawdę, są pod tym względem ohydne.
A ta o której mieszkałam, też była miła ale za to kradła moje rzeczy. :lol:
mnie nie przekonało, że może być inaczej... i osobiście, na miejscu mężczyzny, bałabym się
pójść z taką do łóżka, czy nie załapałabym syfilisa... naprawdę, są pod tym względem ohydne.
A ta o której mieszkałam, też była miła ale za to kradła moje rzeczy. :lol:
26-03-2016, 15:15
Ale w tej Rumunii tanio
albo w Bułgarii. Wszędzie jest tanio gdzie nie wprowadzili dziadowskiego Euro.
Możesz zmienić tgytuł tematu. Np. Wakacje Bonapartego
Tu będę marzył o moich wczasach 
![[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRyo1HqJTK4__IoFFV_3y_...9Se1f56HTA]](https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRyo1HqJTK4__IoFFV_3y_8RURGBHLtLYLg-DIl7okc2jciI9Se1f56HTA)
Miss Rumunii
albo w Bułgarii. Wszędzie jest tanio gdzie nie wprowadzili dziadowskiego Euro.Możesz zmienić tgytuł tematu. Np. Wakacje Bonapartego
Tu będę marzył o moich wczasach 
Miss Rumunii
26-03-2016, 18:20
Co do czystości a dokładniej jego braku muszę zgodzić się z Hogan bo tam niestety nadal tak jest. Zapewne kwestia czasu ale na sterylną czystość w punktach gastronomicznych czy hotelach to bym nie liczył. Oczywiście nie zawsze to musi być hamulcem przy zawieraniu umowy na pobyt. Wiele kwater czy pensjonatów w Polsce nadal nie nadąża za standardami...
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości