22-12-2015, 20:50
(22-12-2015, 20:15 )gratka napisał(a):(21-12-2015, 22:13 )hogan napisał(a): Nic mi nie wiadomo na temat Jego osiągnięć i jakie niby ja wypisuję bzdury?
Nie piszę że tłuszcz jest dobry na wątrobę czy też jajka, bo obydwa składniki są zabójcze na wątrobę.
Najlepiej coś poczytać, dowiedzieć się, a potem wypisywać. Jest strona dr Kwaśniewskiego w necie, sa dokumenty, możesz poszukać. Kilku autorow się na niego powoluje, lekarze aż tak nie psioczą na dietę Kwaśniewskiego jak hogan.
Są i tacy, ktorzy go krytykują, to zwykle ci, ktorzy promują swoją dietę.... inną dietę, np z przewagą warzywi z wykluczeniem tłuszczów zwierzęcych.
Moim zdaniem możemy jeść to, co nam sprzyja i co nam smakuje. Organizm jest tak skomplikowanym "mechanizmem", w dodatku każdy trochę inny, ze jeszcze dlugo nie będzie teorii optymalnego żywienia wszystkich ludzi, czyli uniwersalnej diety. Eskimosi jedzą prawie wg Kwaśniewskiego z konieczności i żyją.
Wierzę Jimmiemu, że mu pomogła dieta Kwaśniewskiego, bo wielu ludziom pomogła.![]()
Zaszkodzić chyba też mogła, ale komu innemu....Nie znam nikogo takiego![]()
Życie jest - jak mówią - śmiertelną chorobą przenoszoną drogą płciową.
Przyczyna śmiertelności musi się znaleść...
Pozdrawiam mgiełkę, póki co myślę, że myślę podobnie ....
(21-12-2015, 16:39 )hogan napisał(a): Gratko, aby mieć tytuł doktora, wcale nie oznacza że jest się lekarzem.
Wiem o tym, że tak powiem z autopsji....
Posty połączyłam- hogan
Gratko lekarze psiocza i na doktora Kwasniewskiego i na pana Ziębę.Wielu lekarzy robiło sprawy w sądzie doktorowi Kwaśniewskiemu,ale je przegrywali.