21-01-2024, 22:19
(21-01-2024, 18:28 )uii napisał(a):Cytat:Nie ma tu żadnej sprzeczności. Zagnieżdżenie zarodka trwa od 6 do 10 dninima albo ma , zależy odpoglądów kolego
Sam piszesz zarodek . Po zapłodnieniu to już aborcja zdaiem prawych.
Więc jednak wzesnoporonna.
Medycznie odwrotnie nie zagnieżdżone nima poronienia. Zdaniem lewych.
Ogulnie zalecał bym mniej czytać i ctować net a wiecej pogłówkować.
Bo pojęcia nimasz kogo cytujesz, za pisanine w necie nikt nie odpowiada.
O.k. Jestem w stanie zaakceptować, że dla niektórych aborcją jest też procedura in vitro. No, ale sam piszesz, że medycznie o poronieniu nie ma mowy, a ja wolę bardziej zaufać medycynie niż ludziom żyjącym w jakimś swoim świecie. Ale tak naprawdę, jak zwał tak zwał i tak mi wszystko jedno, skoro popieram swobodny dostęp i do antykoncepcji i do aborcji, więc nazewnictwo w tej dziedzinie jest dla mnie na drugim czy którymśtam planie.
Cytat:Już straciłam nadzieję w mężczyzn aż Uii się pojawił i uratował męski lud.![]()
A pozostałym Panom, proponuję włączyć myślenie.
Mogłabyś rozszerzyć tę myśl? Nie mam pojęcia w jaki sposób spojawienie się Uiia uratowało męski lud. Zwłaszcza w kontekście naszej dyskusji, bo my gadaliśmy o czymś zupełnie innym. Ty pisałaś kocopoły o nazewnictwie tabletki czy ma się nazywać "przed" czy "po", a Uii wypowiedział się na zupełnie inne zagadnienie.
Nie chcę być niemiły, ale ten apel o włączenie myślenia powinnaś skierować chyba do własnej osoby.
Ja mogę najwyżej myślenie wyłączyć, zwłaszcza myślenie logiczne. Strasznie trudno się z Tobą dyskutuje, bo upierasz się przy swojej jednej, choćby najbardziej nielogicznej myśli i trzymasz się jej dopóki interlokutor zmęczony machnie zrezygnowany ręką i odpuści sobie dyskusję. Ja jestem tego coraz bliższy.

![[Obrazek: XTzzZ9i.gif]](https://i.imgur.com/XTzzZ9i.gif)