02-11-2018, 12:27
Zacznę więc może od tego, że nie da się książki oceniać po okładce i wszystko jest możliwe, że w dziale powitalnym mają
takie byle jakie tematy, bo w końcu to hyde park
Uii ale z tym koniem to mnie rozwaliłeś :lol:
A z drugiej strony, to co jest widoczne z pozycji Gościa, to jak wizytówka...
Na każde zaś forum trzeba wejść, popisać i zobaczyć jak jest, żeby było można ocenić ale rozumiem, że sugerujesz się
właśnie tą "wizytówką" i na wstępie takie forum działa na Ciebie odpychająco.
Osobiście, nie lubię forów, które są zamknięte, bo na takich elita rządzi się swoimi prawami i każdy nowy, postrzegany
jest jak intruz. Jestem w stanie zrozumieć zamknięcie dla gości, jeśli jest to forum z jedną tematyką a do której Userzy
nie chcą aby wszyscy mieli dostęp albo jakieś forum psychologiczne, gdzie każdy zwierza się ze swoich problemów.
Tylko tu też można stworzyć dział zamknięty a resztę z otwarciem się na świat.
I jeszcze jedno! Fora poelfowe, czyli takie fora, które powstały po ucieczce z elfiaków i jak są zamknięte przed gośćmi, to
z bata wiadomo o czym jest tam pisane... oplotkowywanie wszystkich co do nich nie przyłączyli a ile można plotkować
o tym samym... no ale chyba da się bardzo długo, skoro nadal są pozamykane.
Nigdy na w/w forum się nie rejestrowałam, bo wystarczyły mi "nowinki" od tych, co są tam zarejestrowani. Wiedziałam, ze
nie jest to miejsce dla mnie.
takie byle jakie tematy, bo w końcu to hyde park

Uii ale z tym koniem to mnie rozwaliłeś :lol:
A z drugiej strony, to co jest widoczne z pozycji Gościa, to jak wizytówka...
Na każde zaś forum trzeba wejść, popisać i zobaczyć jak jest, żeby było można ocenić ale rozumiem, że sugerujesz się
właśnie tą "wizytówką" i na wstępie takie forum działa na Ciebie odpychająco.
Osobiście, nie lubię forów, które są zamknięte, bo na takich elita rządzi się swoimi prawami i każdy nowy, postrzegany
jest jak intruz. Jestem w stanie zrozumieć zamknięcie dla gości, jeśli jest to forum z jedną tematyką a do której Userzy
nie chcą aby wszyscy mieli dostęp albo jakieś forum psychologiczne, gdzie każdy zwierza się ze swoich problemów.
Tylko tu też można stworzyć dział zamknięty a resztę z otwarciem się na świat.
I jeszcze jedno! Fora poelfowe, czyli takie fora, które powstały po ucieczce z elfiaków i jak są zamknięte przed gośćmi, to
z bata wiadomo o czym jest tam pisane... oplotkowywanie wszystkich co do nich nie przyłączyli a ile można plotkować
o tym samym... no ale chyba da się bardzo długo, skoro nadal są pozamykane.

Nigdy na w/w forum się nie rejestrowałam, bo wystarczyły mi "nowinki" od tych, co są tam zarejestrowani. Wiedziałam, ze
nie jest to miejsce dla mnie.