Zmierzch i upadek for -
satox - 21-10-2018
W dobie globalizacji wszechobecnych komunikatorów i facebooków fora zaczyanją upadać.
Czy w dzisiejszych czasach jest miejsce dla for a możę nastąpił ich upadek .
Zapraszam gorąco do dyskusji.
RE: Zmierzch i upadek for -
hogan - 21-10-2018
Temat przeniosłam do elektryki, bo tyczy się forów a fora są w internecie a internet związany jest z elektryką.
Tematy więc, związane z komputerem, wrzucamy do elektryki.
Tu dość dokładnie opisałam jak to widzę:
http://kordialne.cba.pl/showthread.php?tid=4282
Siwy - 21-10-2018
Są fora ogromne i często odwiedzane jak np Elektroda i inne specjalistyczne. Nawet bardziej specjalistyczne, bo elektroda jest otwarta dla każdego i każdy może zadać pytanie. Są specjalistyczne dla znających temat i pozbywające się kibiców i inne wolne elektrony. No i kameralne, które mi odpowiadają. Czy to znaczy że upadek? Nie, piszą, gadają ze sobą ludzie którzy w jakiś wirtualny sposób się lubią mniej lub bardziej i w ten deseń się dogadują ze sobą.Tłumy anonimowych w konsekwencji użytkowników to moim zdaniem wcale nie jest takie wspaniałe.
satox - 21-10-2018
(21-10-2018, 13:55 )hogan napisał(a): Temat przeniosłam do elektryki, bo tyczy się forów a fora są w internecie a internet związany jest z elektryką.
Tematy więc, związane z komputerem, wrzucamy do elektryki. 
Tu dość dokładnie opisałam jak to widzę: http://kordialne.cba.pl/showthread.php?tid=4282
:wink: ok.
bonaparte - 21-10-2018
Kiedyś to było kurła.
hogan - 21-10-2018
A co Ty tu Boni wyjeżdżasz z memami?
Fora są i będą i nigdy nie upadną, bo nie każdemu odpowiada Twitter i inne badziewia.
Ja też pewnie nie miałabym tam kont, gdybym nie reklamowała naszego forum.
duch - 22-10-2018
Fora upadają przez moderatorów i administratorów wszelakich.
Pisze sobie Józek na forum a tu nagle ban! Bo go taki mały polski (wulgaryzmów nie używamy- edytowane przez hogan) zbanował.
Normalnie jak sobie jadę tramwajem, to sobie patrzę czasem na jakiegoś pasażera życiem zmęczonego i wyobrażam sobie, że oto człowiek który dostał bana na forum.
hogan - 22-10-2018
Fajnie piszesz lecz wulgaryzmy są zbyteczne. Szanujmy Dyskutantów proszę.
duch - 22-10-2018
Dobrze, psze pani.
jozekkg - 22-10-2018
Ja praktycznie nie istnieję, bo nie mam konta ani na FB ani na ćwierkaczu, ani na żadnym innym ogólnoświatowym portalu.
duch napisał(a):Pisze sobie Józek na forum a tu nagle ban! (...)
Ban to ban. Takimi rzeczami się nigdy nie przejmowałem. Mam poważniejsze zmartwienia w życiu.