01-11-2018, 23:18
(01-11-2018, 11:15 )hogan napisał(a): A proszę bardzo, raz zrobię wyjątek, bo tak jak wcześniej pisałam, to nie jest odpowiedni dział na reklamę tych forów.''''''''Luzacki Hyde Park
1. http://luzblus.c0.pl/
Regulamin forum
Czym jest Luzacki Hyde Park?
Dział ten (ogólnodostępny) powstał specjalnie dla wszystkich tych, którzy nie będąc jeszcze (!) LUZAKAMI - chcą się wypowiedzieć na dowolny temat, który ich nurtuje, denerwuje, ciekawi, bawi, etc.
Zasady, które tu obowiązują są proste i odpowiadają zasadom panującym w londyńskim Hyde Parku:
Możesz mówić wszystko co chcesz, ale nie obrażaj Królowej
W wypadku tego Działu „Królową” jest FORUM „LUZ BLUS”!
Dlatego możesz napisać co uważasz na KAŻDY TEMAT, zachowując jednak dla tego miejsca i jego Gospodarzy - Luzaków … SZACUNEK.
Elementem tego szacunku będzie naturalnie również unikanie wulgaryzmów pod jakimkolwiek adresem!
ZAPRASZAMY DO „HYDE PARK’U” '''''''''
Tia Już widzę tan Luuuuuuzzz

do Hyde Parku
preambuła jak do konstytucji .
Piękny przykład jak niewolnik z urodzenia wyobraża sobie luz .
Hmm jako nieco dłuższą smycz , własnoręcznie uplecioną i obwieszoną dzwoneczkami ,
żeby wszyscy słyszeli z dala, jaki ma luz , całe 27cm więcej!
Hmm
Luzak to taki koń przywiązany do siodła , chwilowo bez jeźdźca , na podmianę jak ten pod siodłem się zmorduje na amen.Cytat:Zapomniane choroby znowy groźne - powrót łupieżu.Jezu !! Oni to chyba biorą na serio ? :ubawa: Nie wierzę !!#1 Postautor: Zibi » 20 paź 2017, 7:42
- [/url]
- [url=http://luzblus.c0.pl/posting.php?mode=quote&f=73&p=72958]
Lekarze obserwują gwałtowny powrót chorób, którym już od lat można zapobiegać poprzez stosowanie szczepień.
Ostatnio notujemy ogromny wzrost zachorowań na łupież.
Czterdziestoczteroletni Landon Lewis, mieszkaniec schroniska dla bezdomnych w Minneapolis, nagle zachorował..
Nagle zauważyłem duże ilości opadłego łupieżu na jesionce. Byłem zrozpaczony.
Kierownik schroniska zadzwonił po pogotowie, jednak służba medyczna okazała się bezradna.
......
Podobno aby się nie zarazić łupieżem, należy cały czas chodzić w szczelnym czepku kąpielowym, ale to nie potwierdzona informacja..
Jak na razie mało skuteczne są szczepienia.
mózg mi już gnije
siedzę i wyje
łeb boli od walenia w ścianę
cholery chyba dostanę!
Jak widzę to Net-głąbowisko
Wk..wia mnie wszystko !
Załóżcie czepki gumowe na głowę
bo to jest modne i zdrowe
by nie zarazić rozumem
szczęśliwe wraz z tłumem
luzackie życie wieść
No i cześć....
Niech mi ktoś powie , że to nieprawda ! Że oni może tak kpią sarkastycznie z kamienną twarzą .
A ja durny nie czuję luz-blusa.
Proszę.
:dashi:
Panie Boże odpędź demony
złażę czym prędzej z tej strony
bo się tam ,czym tam, zarażę
Niesłuszne może rzucam potwarze?
chwilowo mam dość.
Się , zregeneruję, to może znów coś ?...