31-10-2018, 19:30
(31-10-2018, 12:10 )hogan napisał(a): "Moje wątki" został stworzony na prośbę Użytkowników. A jak interesuje Cię ,czy ktoś odpowiedział w Twoich wątkachWiem ,widziałem , sie skapowałem uzywam !
to jak wejdziesz w "Moje wątki", to pierwsze tematy w których odpowiedziano, będą na górze listy. Nie ma więc
problemu z wyszukaniem czy bezsensownym przeszukiwaniem wszystkich swoich wątków.
Następnie masz "Aktywne wątki", tam też jako pierwsze pojawiają się te, w których widać czy ktoś coś napisał i gdzie
przy okazji widzisz wątki innych Użytkowników ale też własne wątki.
Cytowanie jest w dwóch formach, cytowania całych postów i wycinania treści do której się nie odnosimy i jest forma cytuj
z "okienka" i tam można cytować fragment posta a nie całość..............................
Niemniej nie jest to najwygodniejsze , szczególnie jak sie ma niedużo czasu i chce odnieść do wielu żeczy , zrobić wiele małych cytatów .
Sama na mój elaborat , odpowiedzialas mało czytelnym elaboratem , zamiast odnieść się do pojedynczych kwestii , czemu ?
Bo ci niewygodnie !
Ja teraz probuje po trochu , ale idzie mi ciężko
i odrobinę się gubię....No ale widze ze masz wizje forum , to już skończę miało być o upadku for , a nie o twoim kwitnącym .
[post jeden pod drugim jednego Użytkownika, łączą się jeśli nie upłynie 10 minut]
(21-10-2018, 13:16 )jeruka9 napisał(a): W dobie globalizacji wszechobecnych komunikatorów i facebooków fora zaczyanją upadać.Wracając do tematu
Czy w dzisiejszych czasach jest miejsce dla for a możę nastąpił ich upadek .
Zapraszam gorąco do dyskusji.

A ty masz jakieś zdanie ? Czy tylko tak podpuszczasz ?