31-10-2018, 18:44
(31-10-2018, 18:09 )hogan napisał(a): .. to nie są dobre fora i nie chcęTa mamusia wie lepiej i nie puści dziatwy gdzie ZZZZZZZZZZŁO sie czaji .
aby ludzie się w nie pakowali a jeśli ktoś o nich się wypowiada, to zna temat. Ale jak jesteś zainteresowany, to mogę podać te cztery
linki, bo o czterech pisałam.
No i tamten temat to raczej czytają Ci, co się na tamtych forach udzielają albo nawet adminują.
Kwoka ma ewidentny przerost instynktu macierzyńskiego .
Przecie nie chodzi ci o to zeby dyskutowac z adminami czy innymi bucami z tamtych for .
Czemu nie pogadać o nich? To dobrze że są ZŁE :
Poznajmy zło i tępmy je u siebie i w sobie 
Cytat:W przypadku "kordialne", wystarczy abyś wiedział,Za dużo ! JAK ZNAM NAZWĘ to problem jest nie istotny , znajdę co chcę , inne tego nie zatupie.
Cytat:500 kont na raz, to mnie wyśmiewają i piszą, że kłamię.Bo trochę kłamiesz , nie mówisz całej prawdy , albo nie na tyle jasno by zrozumieli.
Nie mówisz że masz 'zaopatrzony barek i częstujesz wódką'
Zeby ludzie gdzieś bywali często , nawet inteligentni ciekawi ludzie Trzeba mieć zawsze pełny barek . To samo dotyczy for . w tym wypadku 'wódką' jest pewnie ów poradnik.Cytat:Nie wiem czy śmiać się czy płakać nad głupotą takich idiotów.To nie głupota , to Rozkosz bycia tyranem , traktowania ludzi z góry , protekcjonalnie , karania dla karania i podbudowywania swojego nędznego EGO.
A anakonda jest zwyczajnie zazdrosna , to co jeszcze napędza fora to SEKS , :
będą fajne panienki przyjdą chłopcy i odwrotnie :
Pozycja Adminki to super miejsce na polowanie na Chłopów , wlazłaś w szkodę i sie dziwisz

Szczególnie kobiety są tu bezwzględne i brutalne , faceci są bardziej zakłamani
Teren łowiecki to świętość ! To ważniejsze od forum od wszystkiego !