Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 31 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pomysł na kocie poruszanie się po domu

Zobaczcie jakie ludzie mają pomysły  ubawa2

[Obrazek: 773.jpg][Obrazek: 7b.jpg]

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Kot ma frajdę...pomysł pomysłowy, a takie pomysły podobają mi się najbardziej :lol:
Odpowiedz

Jestem tylko ciekawa, ile moich wrogów numer jeden, za takimi rurami się pochowa   :zdziwienieke:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(07-05-2017, 12:10 )hogan napisał(a):  Jestem tylko ciekawa, ile moich wrogów numer jeden, za takimi rurami się pochowa   :zdziwienieke:

P.....i w domy wróżą bogactwo i szczęście. Ja nie wywalam. Jedynie ostrzegam przed moją połowicą która te pożyteczne stworki zabija.
A ta rura to do tresury sierściuchów. Kiedyś pewną spółdzielnię ogrodniczą i resztę lokali na ulicy ogrzewała kotłownia. Taka z kominami i węglem czy innym koksem. Mniejsza z tym. Do przeglądu rur sprytni hydraulicy wykorzystywali koty. Jak wyszedł z drugiej strony to rura drożna, jak nie to następnego bo mógł pobłądzić.
Odpowiedz

Nie wierzę w zabobony a jak już miałabym, to jak widzi się pająka i go się nie zabije, to przyniesie nieszczęście, które
będzie pełzało po domu, dopóki ten pająk niezabity, będzie pełzał. :th_to_clue:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Pajaki są wredne, a koty jeszcze bardziej.
Oba gstunki do ubicia.
Odpowiedz

(08-05-2017, 0:24 )hogan napisał(a):  Nie wierzę w zabobony a jak już miałabym, to jak widzi się pająka i go się nie zabije, to przyniesie nieszczęście, które
będzie pełzało po domu, dopóki ten pająk niezabity, będzie pełzał. :th_to_clue:

A według mnie odwrotnie, właśnie pająków zabijać nie można, bo to przyniesie pecha następnego dnia jezyk
Odpowiedz

Jak kiedykolwiek zobaczyłam pająka, to zaraz pojawiał się jakiś problem i jak zostawiłam takiego pająka bez zabicia, to
problem jakby tkwił w miejscu a jak utłukłam sku... to problem jakby od razu sam się rozwiązywał a więc dla mnie
prawdziwsza jest moja wersja a do tego, nie życzę sobie w moim domu intruzów i darmozjadów. zlososo
Pomijając to, że są paskudne i boję się ich panicznie.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

my z kotów, tolerujemy tylko skórę na bolące korzonki
Odpowiedz

A to czyji dom jakiegoś szalonego naukowca, albo Jarosława? XD
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości