Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 20 głosów - średnia: 2.35
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kiedy człowiek się zmieni?

Jak myślicie, ile czasu musi minąć aż człowiek zmieni się w inną istotę?

Zakładając, że nauka się nie myli, to ewoluowaliśmy od pierwotnej formy powstałej z wybuchu.

A więc kiedy się zmienimy?  ubawa

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Zmiana w inny gatunek? Bo o to chodzi ewolucjonistom. Ale w co? W pasikonika może?
Odpowiedz

Dziś to chyba tylko jedno mi się nasuwa na myśl, że zmienimy się w jakieś uduchowione roboty. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Uduchowione roboty? Może i tak. Dobre protezy kończyn podłączone do ludzkiego mózgu. Tylko to dużo kosztuje. Bo czy sam robot może być uduchowiony?

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

Człowiek jest duszą żyjącą a więc jest już uduchowiony, do tego dodajemy mechaniczne części i mamy robota uduchowionego.

A może zaczniemy wracać do pierwotnego stanu?  ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ludzie coraz więcej czasu spędzają na komputerze i oglądają facebook przez tableta więc myślę, że ewolucja pójdzie w te strony: oczy będą miały ochronną powłokę, która ochroni oczy przyszłych ludziów. Kolejna zmiana ewolucyjna to dłuższe kciuki, które pozwolą szybciej i łatwiej pisać na tabletach i smartfonach.
Odpowiedz

(03-05-2017, 15:50 )bonaparte napisał(a):  Ludzie coraz więcej czasu spędzają na komputerze i oglądają facebook przez tableta więc myślę, że ewolucja pójdzie w te strony: oczy będą miały ochronną powłokę, która ochroni oczy przyszłych ludziów. Kolejna zmiana ewolucyjna to dłuższe kciuki, które pozwolą szybciej i łatwiej pisać na tabletach i smartfonach.
Nie. Kończy się era smartfonów, tabletów i takich badziewi. Jeszcze u nas i w krajach trzeciego świata. Teraz to głosowo będziemy się z kompem komunikować. Szkoda że mi zginęły artykuły. W zasadzie już można to robić.   Zatem pqalce chyba zostasną , uszy urosną. Myślę że człowiek przyszości królika, albo osła będzie przypominał.

[Obrazek: 2016-Nowy-Osio%C5%82-Maska-Halloween-Rek...osplay.jpg]

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQLVVII-8___yMFT7_bv_X...jd8h0ruVYQ]
Odpowiedz

Przestaniemy pisać, mówić. Zaczniemy używać obrazków.
Mam nadzieję, że nie dożyję. Jakiejś starej daty jestem.

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

Rozważając Wasze wypowiedzi, to wydaje mi się, że dużo nam już nie brakuje do takiego wyglądu   :zdziwienieke:

[Obrazek: 287_Informatyk_prawdziwy.jpg]

[Obrazek: latest?cb=20060202193158]

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ludzie będą uprawiAć seks przez internet i zanikną im organy hamonda znaczy płciowe.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości