Kiedy człowiek się zmieni? -
hogan - 02-05-2017
Jak myślicie, ile czasu musi minąć aż człowiek zmieni się w inną istotę?
Zakładając, że nauka się nie myli, to ewoluowaliśmy od pierwotnej formy powstałej z wybuchu.
A więc kiedy się zmienimy?
RE: Kiedy człowiek się zmieni? -
Siwy - 02-05-2017
Zmiana w inny gatunek? Bo o to chodzi ewolucjonistom. Ale w co? W pasikonika może?
hogan - 02-05-2017
Dziś to chyba tylko jedno mi się nasuwa na myśl, że zmienimy się w jakieś uduchowione roboty.
Wąsatka - 02-05-2017
Uduchowione roboty? Może i tak. Dobre protezy kończyn podłączone do ludzkiego mózgu. Tylko to dużo kosztuje. Bo czy sam robot może być uduchowiony?
hogan - 03-05-2017
Człowiek jest duszą żyjącą a więc jest już uduchowiony, do tego dodajemy mechaniczne części i mamy robota uduchowionego.
A może zaczniemy wracać do pierwotnego stanu?
bonaparte - 03-05-2017
Ludzie coraz więcej czasu spędzają na komputerze i oglądają facebook przez tableta więc myślę, że ewolucja pójdzie w te strony: oczy będą miały ochronną powłokę, która ochroni oczy przyszłych ludziów. Kolejna zmiana ewolucyjna to dłuższe kciuki, które pozwolą szybciej i łatwiej pisać na tabletach i smartfonach.
Siwy - 03-05-2017
(03-05-2017, 15:50 )bonaparte napisał(a): Ludzie coraz więcej czasu spędzają na komputerze i oglądają facebook przez tableta więc myślę, że ewolucja pójdzie w te strony: oczy będą miały ochronną powłokę, która ochroni oczy przyszłych ludziów. Kolejna zmiana ewolucyjna to dłuższe kciuki, które pozwolą szybciej i łatwiej pisać na tabletach i smartfonach.
Nie. Kończy się era smartfonów, tabletów i takich badziewi. Jeszcze u nas i w krajach trzeciego świata. Teraz to głosowo będziemy się z kompem komunikować. Szkoda że mi zginęły artykuły. W zasadzie już można to robić. Zatem pqalce chyba zostasną , uszy urosną. Myślę że człowiek przyszości królika, albo osła będzie przypominał.
Wąsatka - 03-05-2017
Przestaniemy pisać, mówić. Zaczniemy używać obrazków.
Mam nadzieję, że nie dożyję. Jakiejś starej daty jestem.
hogan - 04-05-2017
Rozważając Wasze wypowiedzi, to wydaje mi się, że dużo nam już nie brakuje do takiego wyglądu :zdziwienieke:
jankobzykant - 04-05-2017
Ludzie będą uprawiAć seks przez internet i zanikną im organy hamonda znaczy płciowe.