Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 21 głosów - średnia: 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gdzie najłatwiej dostać w ryj?

Turystycznie niebezpieczne miejsce. 
Ja raczej takie miejsca omijam, słyszałem, że w Tajlandii, Tajowie porywają brytyjczyków i przywiązują do drzewa, zabierają wcześniej portfel. Jak by im nie wystarczył sam portfel.
Odpowiedz

O ilu takich przypadkach słyszałeś? O jednym? To i w Polsce mogę opowiedzieć Ci taki przypadek i to nawet bardziej
drastyczny. Przywiązali do drzewa i następnie rzucali w gościa, jak w tarczę nożami... co dalej było nie opiszę, bo jeszcze
ze mnie zrobią taką tarczę.

A więc moim zdaniem, wszędzie wyrabiają się różne rzeczy i nie da się tego ominąć.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Wszędzie jest niebezpiecznie, są wyjątkowe miejsce gdzie przestępczość jest znikoma, np. Islandia.
Sam się włóczyłem po różnych miastach i miejscach po nocy, w Polsce czy za granicą i nigdy mi się nic nie stało, żeby mnie ktoś napadł czy coś, ale unikam niebezpiecznych miejsc.

A sobie przypomniałem jak kiedyś mnie napadli na dworcu w Radomiu na dworcu jakieś debile.
Odpowiedz

Na forum turystycznym znam ludzi co głownie latają do Tajlandii i nigdy nie słyszałem od nich o takich przypadkach.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

No właśnie, mi bardziej wydaje się, że to zależy od przypadku, gdzie akurat jakieś zbiry są i nie jest to zależne
ani od kraju ani nawet od miejsca. Tak jak bomby wybuchają w najmniej spodziewanych okolicznościach.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

O UK ostatnio też źle się mówi a ja jakoś nie zauważyłam żeby ktoś tu komuś krzywdę robił. Choć fakt zaraz po ogłoszeniu brexitu Polaków bili i nie chcą Polaków zatrudniać. Tych z Timoru przyjmują a mnie po operacji zwolnili i nie mogę teraz pracy dostać, mężowi też powiedzieli, że do maja tylko ma kontrakt a miał być już na stałe. Wszystko się psuje :smutek:
Odpowiedz

Jak mieszkałam w Holandii to pod moim domem postrzelono człowieka.
Odpowiedz

To Ty mieszkasz w UK czy w Holandii?   wsydzamsie

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Jak wynika z postu to teraz w UK a wcześniej w NL.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

(12-04-2017, 23:39 )Arletka napisał(a):  Jak mieszkałam w Holandii to pod moim domem postrzelono człowieka.

Miałem znajomych kilka osób co pracowało w Holandii i opowiadali dziwne historię, nie mówiąc o tym że ciągle sie tam kłócili Polacy między sobą i poza normalnymi ludźmi to tam przyjeżdża do pracy dużo kryminalstów, nie chciałbym tam mieszkać za chiny. oczko
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości