Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 20 głosów - średnia: 2.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tapicerka na meblach- czym myć?

Czym umyć kanapy, łóżka czy fotele, które są obite materiałem i aby woda w to nie wsiąkała?

Próbowałam taką specjalną pianką ale nie odczyściłam zabrudzeń. sadsmut3

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Na reklamach wszystkie srodki sa wspaniale i czyszczą wszystko w mig i do połysku .
Jeśli już to zmienić obicie o ile warte są tego meble .

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

No niestety, ani nowe meble teraz nie wchodzą w rachubę ani też zmiana tapicerki, bo jedno i drugie, kosztuje prawie tyle samo.   sadsmut3

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Tak szczerze powiedziawszy to gdybym miał meble tapicerowane,skorzystałbym z usług fachowców.

Inwestować w sprzęt nie warto.Lepiej raz na kilka lat zapłacić parę złotych i mieć problem z głowy bez roboty.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Wygląda to bardzo obiecująco, ciekawe jak w praktyce. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Akurat z czyszczenia mebli nie korzystałem,ale co do czyszczenia dywanu jestem pod wrażeniem.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Jak kiedyś miałam dywany, to też raz skorzystałam z ekipy piorącej dywany i nie byłam zadowolona. Dywan został taki sam jak przed praniem, tyle co może odświeżony.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Te urządzenia do prania dywanów to dosyć młody wynalazek.Możliwe,że teraz sprzęt jest bardziej dopracowany i partacze wypadli z rynku usług.

Odpowiedz

Nie wiem co masz na myśli, pisząc "kiedyś", bo jak czyściłam, to było gdzieś z 6- 7 lat temu. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(31-08-2016, 8:41 )ro_bot napisał(a):  Tak szczerze powiedziawszy to gdybym miał meble tapicerowane,skorzystałbym z usług fachowców.

Inwestować w sprzęt nie warto.Lepiej raz na kilka lat zapłacić parę złotych i mieć problem z głowy bez roboty.
Rewelacja. Teraz sobie dopiero uświadomiłem że ktoś ze znajomych nie mógł wyjść z zachwytu. A miał ten kombajn Rębo czy jak to się zwie. Ale tu faktycznie dość rzetelnie to robią. Zawsze przecież można osobiście dopilnować.
Popieram pomysł. Super.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości