Tapicerka na meblach- czym myć? -
hogan - 30-08-2016
Czym umyć kanapy, łóżka czy fotele, które są obite materiałem i aby woda w to nie wsiąkała?
Próbowałam taką specjalną pianką ale nie odczyściłam zabrudzeń.
RE: Tapicerka na meblach- czym myć? -
martin - 30-08-2016
Na reklamach wszystkie srodki sa wspaniale i czyszczą wszystko w mig i do połysku .
Jeśli już to zmienić obicie o ile warte są tego meble .
hogan - 30-08-2016
No niestety, ani nowe meble teraz nie wchodzą w rachubę ani też zmiana tapicerki, bo jedno i drugie, kosztuje prawie tyle samo.
ro_bot - 31-08-2016
Tak szczerze powiedziawszy to gdybym miał meble tapicerowane,skorzystałbym z usług fachowców.
Inwestować w sprzęt nie warto.Lepiej raz na kilka lat zapłacić parę złotych i mieć problem z głowy bez roboty.
hogan - 31-08-2016
Wygląda to bardzo obiecująco, ciekawe jak w praktyce.
ro_bot - 31-08-2016
Akurat z czyszczenia mebli nie korzystałem,ale co do czyszczenia dywanu jestem pod wrażeniem.
hogan - 31-08-2016
Jak kiedyś miałam dywany, to też raz skorzystałam z ekipy piorącej dywany i nie byłam zadowolona. Dywan został taki sam jak przed praniem, tyle co może odświeżony.
ro_bot - 31-08-2016
Te urządzenia do prania dywanów to dosyć młody wynalazek.Możliwe,że teraz sprzęt jest bardziej dopracowany i partacze wypadli z rynku usług.
hogan - 31-08-2016
Nie wiem co masz na myśli, pisząc "kiedyś", bo jak czyściłam, to było gdzieś z 6- 7 lat temu.
Siwy - 31-08-2016
(31-08-2016, 8:41 )ro_bot napisał(a): Tak szczerze powiedziawszy to gdybym miał meble tapicerowane,skorzystałbym z usług fachowców.
Inwestować w sprzęt nie warto.Lepiej raz na kilka lat zapłacić parę złotych i mieć problem z głowy bez roboty.
Rewelacja. Teraz sobie dopiero uświadomiłem że ktoś ze znajomych nie mógł wyjść z zachwytu. A miał ten kombajn Rębo czy jak to się zwie. Ale tu faktycznie dość rzetelnie to robią. Zawsze przecież można osobiście dopilnować.
Popieram pomysł. Super.