Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 33 głosów - średnia: 2.45
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wakacje Bonapartego

(26-03-2016, 15:15 )bonaparte napisał(a):  Możesz zmienić tgytuł tematu. Np. Wakacje Bonapartego oczko Tu będę marzył o moich wczasach ubawa

Poproś Moderatorów a nie mnie  ubawa2

karbon napisał(a):Co do czystości a dokładniej jego braku muszę zgodzić się z Hogan bo tam niestety nadal tak jest. Zapewne kwestia czasu ale na sterylną czystość w punktach gastronomicznych czy hotelach to bym nie liczył. Oczywiście nie zawsze to musi być hamulcem przy zawieraniu umowy na pobyt. Wiele kwater czy pensjonatów w Polsce nadal nie nadąża za standardami...

Moje założenie jest takie, że takie cechy jak czystość, wynosi się z domu a więc jak ktoś wyszedł z takiego domu, to obojętnie
gdzie by nie był czy czym się zajmował, ta opcja pozostanie a więc jak Rumun wyszedł z domu brudasów, to i takim zostanie, czy to
jak zmieni kraj, czy nawet jakby był szefem hotelu. Stąd taka moja opinia o tych ludziach. Ale fajnie, że zgadzasz się z moją
opinią, bo to tylko mnie utwierdza, że jednak to ludzie nie dbający o czystość, już nie wspomnę jak przygotowują posiłki, bo można
zwymiotować. Afrykańczycy, mają bardzo ograniczony dostęp do wody, żyją w prymitywnych warunkach a do tego wszyscy razem,
spożywają posiłek palcami z jednej miski a tysiąc razy wolałabym przebywać w ich towarzystwie i nawet jeść z nimi z jednej miski... palcami.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

I znów się zgodzę z Tobą że czystość wynosi się z domu czyli jak jesteśmy wychowani takimi jesteśmy.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Z pewnością, zdarzają się wyjątki ale nawet jak miałabym styczność z takim wyjątkiem, to podchodziłabym do tego, jak
jaskiniowiec co by pierwszy raz zobaczył lusterko. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Rumuńska muzyka. 
Zwracają uwagę elementy muzyki arabskiej, a także strój ludowy artystki oczko
Odpowiedz

Tu trochę bardziej rumuńska muzyka:

Jak będziesz miał po powrocie pozytywne wrażenia to może też się wybiorę do Rumunii.Na forach podróżniczo-rowerowych  chwalą ten kraj.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Rumuńskie plaże. ubawa
Odpowiedz

Nie reklamuj obcych stron- filmik wymieniłam.

drogi o podobnym stanie widziałem też w Austrii oczko

(Zdjęcie usunęłam, gdyż nie nadaje się do działu turystycznego. Proszę Cię, skup się na turystyce- hogan)
Odpowiedz

Droga może i dziurawa, ale jakie ładne krajobrazy.
Odpowiedz

Owszem, dla samych krajobrazów warto jest tam pojechać, z tym się zgodzę pieteczkka

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ostatecznie w ogóle zmieniłem plany i już wykupiłem wypoczynek na Krecie oczko
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości