Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 21 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jak dbacie o wagę?

Tak jak w temacie? jak dbacie o swoje kilogramy? Macie jakieś specjalne sposoby na zrucanie kilogramów? Zapraszam do dyskusji ubawa
Odpowiedz

W domu mam cały sprzęt, jakiego pewnie pozazdrościłaby mi niejedna siłownia :ubawa: 
No ale co do używania go, ostatnio jest różnie.

Chyba najważniejszą teraz rzeczą mi jest to, że zawsze zanim wstanę po nocy, to kilka minut przeciągam się w łóżku.
Jest to dobra metoda na spalanie kalorii, nie żartuję ubawa

Ps. Przeniosłam Twój temat do działu związanego ze sportem, chyba tu bardziej pasuje wsydzamsie

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Próbowałem mało i ""chudo ""jeść, na  uprawianie sportu mnie nie stać z względu zdrowotnych i innych, a wiec jest tak z kilogramami jak jest mam nadwagę 20-25 kilo.

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

(29-03-2015, 15:37 )Óotwarte napisał(a):  Tak jak w temacie? jak dbacie o swoje kilogramy? Macie jakieś specjalne sposoby na zrucanie kilogramów? Zapraszam do dyskusji ubawa
 No ja nigdy chyba w tej dziedzinie nic nie robiłem. Jak byłem bardziej "czynny" to było ok. Teraz też jest ok, tylko kilkadziesiąt kilo za ok.
Dalej nic z tego sobie i z tym nie robię.
Chyba nie we właściwym temacie się wypowiadam....bo to dla optymistów? wsydzamsie
Odpowiedz

(29-03-2015, 23:51 )Siwy napisał(a):  No ja nigdy chyba w tej dziedzinie nic nie robiłem. Jak byłem bardziej "czynny" to było ok. Teraz też jest ok, tylko kilkadziesiąt kilo za ok.
Dalej nic z tego sobie i z tym nie robię.
Chyba nie we właściwym temacie się wypowiadam....bo to dla optymistów? wsydzamsie

też nie...
Odpowiedz

Osobiście niczego sobie nie odmawiam. Jem wszystko, kondycję mam, biegam i u mnie to wygląda tak:
98kg na 187 cm wzr. Cieszę się z tej wagi mimo mam nadwagę ale mi to nie przeszkadza :ubawa
Nie wyobrażam siebie na przechodzenie - przymusowych diet. Ważne jest to że człowiek jest zdrowy i sprawny fizycznie oczko
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości