Jak dbacie o wagę? -
Óotwarte - 29-03-2015
Tak jak w temacie? jak dbacie o swoje kilogramy? Macie jakieś specjalne sposoby na zrucanie kilogramów? Zapraszam do dyskusji
RE: Jak dbacie o wagę? -
hogan - 29-03-2015
W domu mam cały sprzęt, jakiego pewnie pozazdrościłaby mi niejedna siłownia :ubawa:
No ale co do używania go, ostatnio jest różnie.
Chyba najważniejszą teraz rzeczą mi jest to, że zawsze zanim wstanę po nocy, to kilka minut przeciągam się w łóżku.
Jest to dobra metoda na spalanie kalorii, nie żartuję
Ps. Przeniosłam Twój temat do działu związanego ze sportem, chyba tu bardziej pasuje
martin - 29-03-2015
Próbowałem mało i ""chudo ""jeść, na uprawianie sportu mnie nie stać z względu zdrowotnych i innych, a wiec jest tak z kilogramami jak jest mam nadwagę 20-25 kilo.
Siwy - 29-03-2015
(29-03-2015, 15:37 )Óotwarte napisał(a): Tak jak w temacie? jak dbacie o swoje kilogramy? Macie jakieś specjalne sposoby na zrucanie kilogramów? Zapraszam do dyskusji 
No ja nigdy chyba w tej dziedzinie nic nie robiłem. Jak byłem bardziej "czynny" to było ok. Teraz też jest ok, tylko kilkadziesiąt kilo za ok.
Dalej nic z tego sobie i z tym nie robię.
Chyba nie we właściwym temacie się wypowiadam....bo to dla optymistów?
Piwo - 30-03-2015
(29-03-2015, 23:51 )Siwy napisał(a): No ja nigdy chyba w tej dziedzinie nic nie robiłem. Jak byłem bardziej "czynny" to było ok. Teraz też jest ok, tylko kilkadziesiąt kilo za ok.
Dalej nic z tego sobie i z tym nie robię.
Chyba nie we właściwym temacie się wypowiadam....bo to dla optymistów? 
też nie...
Greg1986 - 01-04-2016
Osobiście niczego sobie nie odmawiam. Jem wszystko, kondycję mam, biegam i u mnie to wygląda tak:
98kg na 187 cm wzr. Cieszę się z tej wagi mimo mam nadwagę ale mi to nie przeszkadza :

Nie wyobrażam siebie na przechodzenie - przymusowych diet. Ważne jest to że człowiek jest zdrowy i sprawny fizycznie