Liczba postów: 2,206
Liczba wątków: 21
Reputacja:
81
Czytając te posty można powiedzieć , Boże kochany co się w tej kochanej Polsce dzieje ?? my Polacy nie możemy tego zrozumieć a co dopiero obcokrajowcy .
Od strony zachodu już Niemcy opanowali siec kolejowa , nie wiem jak jest na wschodzie , ale jak tak dalej będzie to ruskie albo białoruskie koleje zacznę jeździć po torach polskich (?) i w wozić emigrantowi z wschodu bo nasi młodzi ludzie uciekają na zachód .
Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Może tak strasznie nie będzie ale wspomniałaś wcześniej o tym, że Niemcy zadbali wcześniej o swoje tory, tylko dlaczego my wpuszczamy Niemców na nasze tory a oni nas na swoje nie chcą i to z dobrym sprzętem jakim jest pendolino.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 2,206
Liczba wątków: 21
Reputacja:
81
Czym mniej w Polsce jest dróg , torów , szlaków żeglugowych należących do Polski tym bardziej Polska jest słabsza i uzależniona.
Dla mnie to zagadki , kolej jest nie intratna i nie zarabia na siebie , kopalnie jada na deficycie , stocznie padły bo nie było dobrych kontraktów ,itd. lecz inne państwa kupują nierentowne kopalnie , używają do swych celów ""nasze" tory i maja korzyści finansowe , ale co ja będę pisał jak sami wiecie ze ta obecna polityka jest pod wielkim znakiem zapytania czy sprzyja gospodarce Polskiej i Polaków . Poprawna odpowiedz NIE
Jest to cos w rodzaju sabotażu gospodarczego
Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Wszystko możliwe to co napisałeś, lecz ja bardziej patrzę na to z punktu moralnego, humanitarnego, społecznego i zwyczajnie ludzkiego.
A więc My także powinniśmy zabronić w takim razie Niemcom pchania się na nasze tory.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 15,292
Liczba wątków: 150
Reputacja:
439
Nie tak nie może być by szwaby i kacapy jedziły po naszych torach. Mam pomysła, najpierw tory wysadzimy w powietrze bo i tak mało kto PKP jeździ, a jak będziemy mieli kaprycho to wybudujemy nowe i takie żeby inne pociągi do nich nie pasowały. Nie będzie szwab i kacap pluł i srał nam na tory.
Amen :buzolle: