Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 37 głosów - średnia: 2.84
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tanie loty

O nie! Nie zgadzam się. Żadnych pendolino  boisie

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Pendolino nie jest złe, ale jest za drogie. 

A samoloty są jeszcze droższe. 

Jak wprowadża te kosmiczne ceny na loty to pozostanie zwzwiedzanie Polski albo krajów ościennych. 

W sumie dawniej większość ludzi nie opuszczało swojej wioski przez całe życie.

Przyzwyczyimy się do tego i do jedzenia mąki ze świerszczy.
Odpowiedz

Odkąd wprowadzili pendolino, już nigdy nie wsiadłam do pociągu, bo one, to jedna wielka porażka.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

https://tvn24.pl/swiat/ibiza-para-uprawi...rd-7341094

Okej rozumiem że niezbyt jest uprawianie seksu w samolocie czy w innym pociągu, ale jakie zagrożenie w ruchu lotniczym oni wywołali bo taki jaja zarzut? Trochę slabo że ten Stuart zamiast przemilczeć i machnąć na to to poszedł się poskarżyć do kapitana.

Problem jest taki że ludzie zanim wsiada do samolotu te chleją na umor i im odbija.
Odpowiedz

(14-09-2023, 10:01 )bonaparte napisał(a):  https://tvn24.pl/swiat/ibiza-para-uprawi...rd-7341094

Okej rozumiem że niezbyt jest uprawianie seksu w samolocie czy w innym pociągu, ale jakie zagrożenie w ruchu lotniczym oni wywołali bo taki jaja zarzut? Trochę slabo że ten Stuart zamiast przemilczeć i machnąć na to to poszedł się poskarżyć do kapitana.

Problem jest taki że ludzie zanim wsiada do samolotu te chleją na umor i im odbija.
Uprawianie sexu w miejscach  niby nieodpowiednich, bywa ekscytujące, szczególnie dla kobiet ubawa
Alkochol wcale nie jest konieczny.

A newsa melduje TVN  czyli to GW prawda, albo mocno przesadzona, podkolorowane fakty.
Piszą też:

'' Prawdopodobnie .......

kobieta i mężczyzna otrzymają zarzuty zagrożenia bezpieczeństwa lotu oraz zakłócenia porządku publicznego. Para może spodziewać się też kilkutygodniowego aresztu lub kary finansowej, mogącej sięgnąć tysiąca euro.''

Prawdopodobnie, moze sie spodziewać....  czyli 'Srali muszki bedzie wiosna' i fantazja redaktora.

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

(25-04-2023, 23:58 )hogan napisał(a):  Odkąd wprowadzili pendolino, już nigdy nie wsiadłam do pociągu, bo one, to jedna wielka porażka.
Jeny a co aż tak cie mierzi w Pierdolino i innych pociągach?

Ja byłbym za upaństwowieniem kolei, żeby z powrotem było PKP

Jsk było lubiłem pociągi i jeździłem sporo. Teraz jest dużo gożej to fakt

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

(14-09-2023, 11:20 )uii napisał(a):  
(25-04-2023, 23:58 )hogan napisał(a):  Odkąd wprowadzili pendolino, już nigdy nie wsiadłam do pociągu, bo one, to jedna wielka porażka.

Nie ma swobody, spania czy palenia.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(14-09-2023, 17:59 )hogan napisał(a):  
(14-09-2023, 11:20 )uii napisał(a):  

Nie ma swobody, spania czy palenia.

A gdzie jest?
Swoboda? W jakim sensie?
Spanie? Wszędzie można spać.
Palenie? Nigdzie nie można palić.

O co Ci chodzi? W każdym środku transportu zasady są podobne. To może siedź sobie w domu, będziesz miała swobodę, będziesz spać, ile chcesz i palić ile wlezie.
Odpowiedz

(17-09-2023, 2:47 )polliter napisał(a):  A gdzie jest?
Swoboda? W jakim sensie?
Spanie? Wszędzie można spać.
Palenie? Nigdzie nie można palić.

O co Ci chodzi? W każdym środku transportu zasady są podobne. To może siedź sobie w domu, będziesz miała swobodę, będziesz spać, ile chcesz i palić ile wlezie.

Nieprawda.
Dawniej w pociągach wykupowałam w pierwszej klasie cały przedział, rozkładałam fotele i miałam jedną wielką
kanapę i sobie spałam, nie przeszkadzał co stacja konduktor prze kasowaniu biletów. I były przedziały dla palących, były
nawet popielniczki.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Pendolino krótko jedzie ale weźmy taki pociąg Przemysł Świnoujście. Jak ktoś pali to musi sobie zrobić przerwę.
Mogliby zrobić przedziały albo palarnie w pociągach i tam palący mogliby sobie smrodzić.
Na dłuższych trasach są wagony sypialniane, ale nigdy z tego nie korzystałem.
Obecnie to polskie koleje są ok. Na przykład we Włoszech jest gorzej. W Polsce jest coraz więcej nowych pociągów.
Na minus to często brakuje miejsca w pociągach na niektórych trasach i opóźnienia.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości