31-08-2023, 22:01
Wolę wnikać, bo wkur... a mnie gdy z góry nadaje się choroby psychiczne lub patologię.
(31-08-2023, 17:14 )hogan napisał(a): Z tego co przeczytałam, to sprawa sprzed trzech lat i w zasadzie nie wiadomo co tam się stało, czyli dlaczego matkaSprawa jest z przedwczoraj, a trzy lata temu, to się mieszkanie spaliło tej kobiecie... Masz tam wszystko napisane, a jednak czytasz bardzo nieuważnie...
posunęła się do tak drastycznych czynów. Powrót do byłego partnera mocno mnie zastanowił i tu szukałabym przyczyny.
(31-08-2023, 23:49 )Traf napisał(a):Nie Twoja sprawa jak czytam.(31-08-2023, 17:14 )hogan napisał(a): Z tego co przeczytałam, to sprawa sprzed trzech lat i w zasadzie nie wiadomo co tam się stało, czyli dlaczego matkaSprawa jest z przedwczoraj, a trzy lata temu, to się mieszkanie spaliło tej kobiecie... Masz tam wszystko napisane, a jednak czytasz bardzo nieuważnie...
posunęła się do tak drastycznych czynów. Powrót do byłego partnera mocno mnie zastanowił i tu szukałabym przyczyny.
(31-08-2023, 10:50 )Traf napisał(a): Ciągle nie mogę uwierzyć, że w moim mieście dzieją się takie rzeczy...Wracając do meritum. Osoby popełniaiące taki czyny . Raczej nie są normalne w chwilili zabójstwa , samobójstwa.
Jak bardzo skrzywiony umysł ma kobieta, która to zrobiła?
Może to jakaś choroba psychiczna, ale nawet jeśli, to do końca życia powinna być izolowana...
(02-09-2023, 11:28 )Traf napisał(a): @uii poczytalność nie jest i nigdy nie była synonimem normalnościByła nie była mało mnie to. ....