Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 23 głosów - średnia: 3.04
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Palenie papierosów na balkonie

A spróbuj na trawie w mieście usiąść ubawa2
Wezwą policję i zabiorą w kaftanie bezpieczeństwa. A to wolność właśnie nasza! Kuźwa!

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(20-05-2023, 11:23 )hogan napisał(a):  A spróbuj na trawie w mieście usiąść ubawa2
Wezwą policję i zabiorą w kaftanie bezpieczeństwa. A to wolność właśnie nasza! Kuźwa!
Wlasnie dlatego od 20 lat mieszkam na wsi pod Krakowem.Poza tymj miasto w razie wojny czy katastrofy to smiertelna pulapka.
Kiedy jeszcze mieszkalem w miescie za siadanie na trawie w kaftan nie wsadzali ubawa
Niedlugo beda wsadzac za to, ze wyszlas do sklepu nie o porze wyznaczonej.
Odpowiedz

W Gdyni na pewno by takie siedzenie na trawie, źle by się skończyło. I piszę o takim trawniku gdzieś przy
chodniku czy przy blokach.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(20-05-2023, 13:18 )hogan napisał(a):  W Gdyni na pewno by takie siedzenie na trawie, źle by się skończyło. I piszę o takim trawniku gdzieś przy
chodniku czy przy blokach.
Trzeba sie wynosic z miasta, bo coraz wieksze obostrzenia. Niedlugo Bruksela bedzie wyznaczac pory pojscia do WC.
Odpowiedz

Ja się pytam po co w ogóle ktoś miał by palić.
Palenie nie sprawia przyjemność! To pałaczowi się wydaje że mu sprawia.
Tak naprawdę jest to chwilowa ulga która wynika z zaspokojeniu głodu nikotynowego.
Gdy palacz zapali może nachwilkę poczuć się jak osoba niepaląca. Papierosy nie pomagają się odprężyć ani odstresować. To głód nikotynowy jest przyczyną stresu! To głód nikotynowy sprawia że sytłacja stresująca jest jeszcze bardziej stresująca. Spokój który na chwilkę odczuwa palacz jest udziałem niepalącego przez cały czas. Papierosy psują spotkania rozpraszają uwagę. Zamiast się cieszyć np filmem w kinie palacz myśli kiedy film się skończy aby zapalić. @hogan wyobraź sobie że nosisz celowo za ciasne Buty tylko po to aby je od czasu do czasu zdjąć i poczuć na chwilkę ulgę.
Odpowiedz

Palę bo chcę, mogę i nic nikomu do tego. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(21-05-2023, 21:13 )hogan napisał(a):  Palę bo chcę, mogę i nic nikomu do tego. ubawa2
Naprawdę tego chcesz? ubawa
Odpowiedz

Dlaczego mnie męczysz ubawa2  Przecież to logiczne. Jak bym nie chciała, to bym nie paliła.  pieteczkka

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(22-05-2023, 7:04 )hogan napisał(a):  Dlaczego mnie męczysz ubawa2  Przecież to logiczne. Jak bym nie chciała, to bym nie paliła.  pieteczkka
:th_to_clue: :th_to_clue:
Odpowiedz

(22-05-2023, 2:49 )ngruby napisał(a):  
(21-05-2023, 21:13 )hogan napisał(a):  Palę bo chcę, mogę i nic nikomu do tego. ubawa2
Naprawdę tego chcesz? ubawa
Dzisiaj kiedy Bruksela narzuca nam narracje "nie pal", pali sie chocby z przekory i nic komu do tego kto i ile pali.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości