Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 46 głosów - średnia: 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Miasta, których nie lubisz

Świnoujście kojarzy mi się z dzieciństwem, windą, wysokim blokiem i promem. Dobrze w sumie, czyli nie nie na temat. oczko

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

Jest kilka miast których nie lubię , miedzy innymi Zabrze , brudne rozciagniete , nie mile dla oka jak i przebywania w nim , jest lepiej bo pozamykali trucicielskie firmy huty ,koksownie .

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

Ja nie cierpię Londynu. Miałam tam bardzo nieprzyjemną przygodę z kobietami pochodzenia arabskiego. To miasto dosyć dużymi krokami zmierza do samounicestwienia. Moim zdaniem jest tam teraz więcej "przybyszów" niż rdzennych mieszkańców. Strach wyjść wieczorami z domu. A Polska i nasze wsie oraz miasta są piękne.
Odpowiedz

(13-09-2018, 8:42 )Ilona76 napisał(a):  Ja nie cierpię Londynu. Miałam tam bardzo nieprzyjemną przygodę z kobietami pochodzenia arabskiego. To miasto dosyć dużymi krokami zmierza do samounicestwienia. Moim zdaniem jest tam teraz więcej "przybyszów" niż rdzennych mieszkańców. Strach wyjść wieczorami z domu. A Polska i nasze wsie oraz miasta są piękne.

W Londynie byłem raptem raz ale dało się zauważyć że stolica Wielkiej Brytanii jest mało angielska jeśli chodzi o rodowitych mieszkańców. Bardzo dużo czarnoskórych. Nie miałem tam jakiś nieprzyjemnych sytuacji. Z arabskimi uchodźcami tak ale to po francuskiej stronie. W Anglii ale nie w Londynie miałem incydent z Afrykańczykami jak cofając uderzyli w moje auto. Uciekli z miejsca zdarzenia. Szkody większej nie zrobili ale źle o nich świadczy po tym jak się zachowali. Jakby były większe szody to bym ich śmiało namierzył bo wiem gdzie pracowali. Szkody niewielkie pomyślałem że naprawię (i tak zrobiłem) ale Ci i dupki uciekli. Po drodze ich widziałem jak wracali. Mógłbym i narobić kłopotu ale nie chciałem. Lakier na atrapie prawie doczyściłem pastą polerską i jak zrobiło się ciemno to okazało się że żarówki zostały wstrząśnięte że musiałem wymienić. Czekając na prom wymieniłem i to całkowity koszt. Niestety nie ładne zachowanie Afrykańczyków. Natomiast co do Anglików to uważam ich za jeden z najbardziej kulturalnych użytkowników dróg. Największą kulturą jazdy i uprzejmością na drodze moim zdanie wykazują się właśnie Anglicy.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Krakow. Nie wiem czemu nie lubię tego miasta.
Odpowiedz

Zakopane i Władysławowo.
Od lat tam nie jeżdżę i nie zamierzam. Niby ok ale za dużo zapijaczonej i naćpanej hołoty.

Odpowiedz

(15-10-2022, 6:27 )karbon napisał(a):  Zakopane i Władysławowo.
Od lat tam nie jeżdżę i nie zamierzam. Niby ok ale za dużo zapijaczonej i naćpanej hołoty.
Władyslawowo. Chyba jadę tam w urlop w ferie zimowe. Ciekawe jak tam zimą jest. Mi się podoba że jest blisko Hel i Reda
Odpowiedz

Mi Władysławowo się podoba, miałam tam kupować mieszkanie.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Zimą hołota z Warszawy jedzie do Zakopanego więc we Władysławowie powinno być normalnie.

Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości