Ocena wątku:
  • 24 głosów - średnia: 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Narkotyki.

Tylko raz ,trawka , nic ciekawego ,wiecej nie ..
Odpowiedz

Kilka, nic nie znaczących epizodów z lat młodzieńczej głupoty. Teraz już tylko sporadycznie marycha (raz na jakieś dwa-trzy miesiące, raz częściej, raz rzadziej), ale nie jestem fanem jarania, wolę alkohol.
Odpowiedz

Dawno,  dawno temu ,kiedy byłem małym chłopcem miałem duże problemy. Miałem do dyspozycji wiele lekko zarobionego szmalu , a jako przeciwnik oszczędzania wydawałem ten szmal na prawo i lewo. Grzałem równo , regularnie,  bez opamiętania. Na całe szczęście zdarzył się cud.

Dziwny jest ten świat.
Odpowiedz

Rozwalił mnie ten film. 

Wracając do tematu do dla mnie i trawa jest szkodliwa. Miałem kumpli co jarali trawy dużo i widać było po nich że to szkodzi im na mózg. Dla mnie to nic dobrego. Inna sprawa że alkohol jest jednakowo według mnie szkodliwy.
Amfetamina i mefedron to są największe syfy. Niestety te rzeczy są dzisiaj bardzo popularne, ja unikam ludzi co to biorą. Jak widzę jak ktoś to bierze to mi się nie dobrze robi na sam widok. Używka patologii i celebrytòw.
Najbezpieczniejsza używa dla mnie akceptowalna to kawa. ubawa
Odpowiedz

W mlodości Afgankę i marokański haszysz.
Odpowiedz

Opisz lepiej Dziadu, jaki to cud się wydarzył ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Owszem. Pierwszy raz zapaliłam i bite trzy godziny mnie nie było trudno opisac co sie ze mna działo ,w kazdym razie nic przyjemnego ,kojarzy mi sie moja bordowa sciana i jedno imie powtarzane wkółko w glowie oczywiscie. Drugi raz zapaliłam bo mi powiedzieli stali uzytkownicy ze pierwszy raz jest zawsze do doopy ,po drugim razie łep mnie bolał trzy dni i na tym koniec przygody z jaraniem. Nie dałam sie namówic na mocniejsze uzywki bo pewnie bym wykitowała.
Odpowiedz

Athena , bez urazy . Piszesz, jakby jeszcze Cię trzymało.

Dziwny jest ten świat.
Odpowiedz

Kto wie Dziadu Kalwaryjski kto wie... ubawa2
Odpowiedz

Życie jest wspaniałe . Zamiast narkotyków wystarczy chodzić codziennie do kościoła , to wystarczy , aby podnieść sobie poziom endorfin .

Dziwny jest ten świat.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości