Liczba postów: 497
Liczba wątków: 5
Reputacja:
62
Zodiak: Byk
Tylko raz ,trawka , nic ciekawego ,wiecej nie ..
Liczba postów: 773
Liczba wątków: 19
Reputacja:
211
Kilka, nic nie znaczących epizodów z lat młodzieńczej głupoty. Teraz już tylko sporadycznie marycha (raz na jakieś dwa-trzy miesiące, raz częściej, raz rzadziej), ale nie jestem fanem jarania, wolę alkohol.
Liczba postów: 275
Liczba wątków: 7
Reputacja:
55
Dawno, dawno temu ,kiedy byłem małym chłopcem miałem duże problemy. Miałem do dyspozycji wiele lekko zarobionego szmalu , a jako przeciwnik oszczędzania wydawałem ten szmal na prawo i lewo. Grzałem równo , regularnie, bez opamiętania. Na całe szczęście zdarzył się cud.
Dziwny jest ten świat.
Liczba postów: 374
Liczba wątków: 1
Reputacja:
110
W mlodości Afgankę i marokański haszysz.
Liczba postów: 200
Liczba wątków: 5
Reputacja:
24
Owszem. Pierwszy raz zapaliłam i bite trzy godziny mnie nie było trudno opisac co sie ze mna działo ,w kazdym razie nic przyjemnego ,kojarzy mi sie moja bordowa sciana i jedno imie powtarzane wkółko w glowie oczywiscie. Drugi raz zapaliłam bo mi powiedzieli stali uzytkownicy ze pierwszy raz jest zawsze do doopy ,po drugim razie łep mnie bolał trzy dni i na tym koniec przygody z jaraniem. Nie dałam sie namówic na mocniejsze uzywki bo pewnie bym wykitowała.
Reputacja:
55
Athena , bez urazy . Piszesz, jakby jeszcze Cię trzymało.
Dziwny jest ten świat.
Reputacja:
55
Życie jest wspaniałe . Zamiast narkotyków wystarczy chodzić codziennie do kościoła , to wystarczy , aby podnieść sobie poziom endorfin .
Dziwny jest ten świat.