Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 16 głosów - średnia: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mężczyzna w stroju kąpielowym

Czułem ciepło. No bo zakładałem jak było zimno wietrznie.
Zazwyczaj wybiegałem w samej koszulce z krótkim rękawem, po ataku zimnicy wracałem się do przedpokoju ubieralem kurtkę i czułem ciepło.
Prawidłowo wszystko?
Odpowiedz

Nie wiem czy prawidłowo, to Ty musisz wiedzieć ale czy prawidłowo, że wróciłeś po kurtkę? Stanowczo prawidłowo i prawidłowa
kurtka, bo grzała ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

W 19 wieku stroj męski do kąpieli wyglądal tak
[Obrazek: 7Xa81Eip4N7UXko76omHqSh7tcfFJDWXIyhD22D5...BUJdSLvEkC]
Dziś może być taki
[Obrazek: b21b2387e5bd495b51e2cd45ad9eb919.jpg]
Odpowiedz

Męski tak ale co z damskim strojem u mężczyzn? ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

A jednak można... Jim Carrey nie ma oporów ubawa2

[Obrazek: 72901.jpg][url=https://www.google.com/url?sa=i&url=http%3A%2F%2Fwickieblog.blogspot.com%2F2008%2F07%2Fjim-carrey-en-baador.html&psig=AOvVaw1Eeyu4GJC1vFaDzd1g4hRl&ust=1597223383883000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCPjTj4HnkusCFQAAAAAdAAAAABAu][/url]

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(11-08-2020, 11:09 )hogan napisał(a):  Męski tak ale co z damskim strojem u mężczyzn? ubawa2
Są mężczyźni ktorzy się w takie stroje przebierają, nie tylko kąpielowe zresztą. Nie uważam tego za normalne zachwanie

hogan napisał(a):A jednak można... Jim Carrey nie ma oporów [Obrazek: iconebigg_qawhesa.gif]
No cóż, moge mu tylko współczuć
Odpowiedz

Współczuć? Świetnie się bawił i mu zazdroszczę przede wszystkim odwagi ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

hogan napisał(a):Współczuć? Świetnie się bawił i mu zazdroszczę przede wszystkim odwagi [Obrazek: iconebigg_qawhesa.gif]
Mial do tego prawo, i jeśli to mu odpowiada to nie mam nic przeciwko temu żeby to robil. Ale moge mu tylko współczuć, bo nie widze w tym żadnej odwagi, raczej brak smaku
Odpowiedz

A może trochę brak Ci nonszalancji, swobody? ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(11-08-2020, 13:58 )hogan napisał(a):  A może trochę brak Ci nonszalancji, swobody? ubawa
Być może, nie twierdze że nie. Ale jak już wspominałem że nie zalożylbym ortalionowego dresu, tak samo nie założyłbym czegoś takiego jak ten aktor. Są pewne kanony ubioru poza którymi jest już tylko kicz
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości