Mężczyzna w stroju kąpielowym -
hogan - 07-08-2020
W zasadzie nie chodzi mi o slipki, bokserki, kąpielówki ale czy widział ktoś z Was mężczyznę w stroju kąpielowym damskim?
Jeśli tak, co o tym sądzicie
RE: Mężczyzna w stroju kąpielowym -
Dezyderiusz - 07-08-2020
![[Obrazek: gf-m6TN-HdzC-eqkh_stroj-borata-664x442-nocrop.PNG]](https://cdn.galleries.smcloud.net/t/galleries/gf-m6TN-HdzC-eqkh_stroj-borata-664x442-nocrop.PNG)
Widziałem tego komika na filmie a tak na plaży to nie.
hogan - 08-08-2020
Ten komik ma strój męski, nie damski
Siwy - 08-08-2020
W realu nie widziałem nigdy. Na plaże czy baseny chodziłem i nigdy takiego dziwaka nie widziałem. No ale tez nie przyglądałem się facetom w zasięgu mojego wzroku. To i nie mogę być tu jakimś autorytetem, wyrocznia. mogło być ich nawet kilkunastu. Zostanę przy tym ze nie widziałem, to jest zgodne z prawdą.
Co ja o tym mogę sądzić hmmm niewiele.
Przyznam że nie przebierałem się nigdy w strój kąpielowy żony, a wcześniej mamy.
hogan - 08-08-2020
No właśnie! Przecież każdy z Was ma jakąś kobietę u boku, mamę, siostrę, żonę, itd., i nigdy strojów
nie przymierzaliście?
Dezyderiusz - 08-08-2020
(08-08-2020, 21:12 )hogan napisał(a): No właśnie! Przecież każdy z Was ma jakąś kobietę u boku, mamę, siostrę, żonę, itd., i nigdy strojów
nie przymierzaliście? 
Właśnie nie.Tylko buty na wysokim obcasie.Ale to się nie liczy bo jeszcze do szkoły nie chodziłem.
hogan - 09-08-2020
Brawo za odwagę! Za przyznanie się

I jak, dobrze się w takich butach chodziło?
Siwy - 09-08-2020
Ja od żony czasem kurtkę pożyczałem w zimie jak do piesów szedłem. Wisiała przy wyjściu(kurtka oczywiście, sama kurtka!) to zakładałem sobie.
hogan - 09-08-2020
No dobrze, Tobie także wielkie brawa za przyznanie się
hogan - 09-08-2020
Ale mam jeszcze jedno pytanie, co czuliście, gdy zakładaliście damską garderobę?
Napiszę Wam, że kobieta chyba nie widzi nic szczególnego, gdy założy coś z męskich ubrań, przynajmniej
ja tak mam i często zamawiam koszulki sobie i Partnerowi z męskiej mody.