Liczba postów: 7,080
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
Czasami ta samochodowa bywa szybsza... Na drodze dzieje się także bardzo szybko.
Loty samolotami mają wysoko ustawioną poprzeczkę jeśli chodzi o bezpieczeństwo. W matematycznych analiz wynika że jest to najbezpieczniejszy transport na Ziemi.
Raz miałem sytuację że nie miałem pewności czy dolecę ale w sumie na spokojnie to wziąłem. W sumie doleciałem prawie do celu. Dalej już autokarem bo maszyna nie chciała już latać.
Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
W związku z Koronawirusem Ryanair pozwolił zmienić termin lotu na późniejszy bez opłaty za zmianę terminu. Jest w końcu coś pozytywnego od tych irlandzkich sępów.
Dzięki temu nie straciłem pieniędzy.
Teraz żeby ten cały Wirus minął, mam nadzieje że do wakacji to się uspokoi.
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Po kwarantannie się uspokoi, czyli gdzieś już w kwietniu, bo zależy kiedy gdzie kwarantanna się zaczęła.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 7,080
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
Nie wiem jak się to potoczy dalej ale wstrzymałem ruchy co do wakacyjnego odpoczynku.
Do skażonego Bałtyku nogi nie wsadzę.
Biura turystyczne na pewno mają ciężki okres i nie wiadomo kiedy (i czy) ogłoszą upadłość.
Na obecną chwilę dobrym rozwiązaniem widzę że może być Chorwacja. Niestety nie wiem jak będzie z przemieszczaniem między granicami. Trzeba czekać i to robię.
Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Ja wszystko planuje z dużym wyprzedzeniem, już dawno mam zarezrwowany wyjazd do Estonii na lipiec, ale do tego czasu chyba będzie normalnie, to byłby jakiś sajgon jakby to miało tak długo trwać.
Liczba postów: 5,359
Liczba wątków: 46
Reputacja:
239
Zodiak: strzelec
No w tym roku może być krucho z wyjazdami urlopowymi
"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... " <th_to_clue>
Liczba postów: 5,359
Liczba wątków: 46
Reputacja:
239
Zodiak: strzelec
O właśnie, sama bym coś przytuliła

Haha dobrze, że my się znamy i swoje poczucie humoru bo ktoś z zewnątrz już by nas zwyzywał od leserów, nierobów i oczywiście musiałoby paść standardowe hasło: "bierzesz pincet Ty patolo i jeszcze Ci mało?!"
"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... " <th_to_clue>