Uii, pisz gdzie Ci wygodniej, przecież nie będę zamykała jednego wątku, jak mam swój założony a ktoś założył
podobny, bo by wyszło na to, że chcę aby tylko pisano w moich tematach. Nie, taka nie jestem i mimo tego co
piszesz, daję sporo swobody.

Zauważ, że dwa razy napisany przez Ciebie wyraz "dupa" nie usunęłam. Cenzurę mam na takie niektóre wyrazy
niekoniecznie związane z wulgaryzmami, czasem są to wyrazy związane z innym forum aby komuś dzięki pisaniu
tu, nie rosły statystyki, to tak w skrócie a w razie pytań, wyjaśnię obszerniej.
Dam jeden przykład odnośnie powyższego:
Jak ktoś ma forum pod nazwą "mojeforum" i będzie nagminnie takie sformułowania używał na forum Kordialne, pisząc
w postach na forum Kordialne, to przeglądarka wynajdzie szybciej "mojeforum" a nie forum Kordialne i tym samym, ja
spowoduję(jeśli nie nałożę blokady na wyrażenie "mojeforum"), że "mojeforum" będzie częściej odwiedzane, niż forum
Kordialne. A jako kwoka, muszę o swoje jajeczko dbać a nie o czyjeś

Mamy plany bardzo szerokie i to co jest obecnie, to jeszcze faza wyklucia się i zanim stanie się dorosłe, upłynie dużo wody.
Wszystko co tu się pojawiło, wszelkie ustawienia i dodatki, było pierwszym w internecie(nie tylko w Polsce) forum o takim
standardzie i możliwościach i to, do czego nadal dążymy, także będzie pierwszym w necie. Tylko, że my robimy nie na chybił
trafił i nie dajemy dostępu do tego, co już jest zrobione, bo musi być dopracowane do końca. Czyli zwyczajnie, nie robimy
sobie strzału w kolano, tylko profesjonalnie dopracowujemy do samego końca a wtedy wszyscy skorzystają.
Nie chcę chwalić ale muszę, bo nasz Admin Techniczny, to profesjonalista jakich jest garstka w necie i nie zrobi nic, co by
zakłócało swobodę poruszania się po forum. Każdy najmniejszy nawet element, nawet taki, który nie jest widoczny z perspektywy
Użytkownika, jest dopracowany na maxa z wyprzedzeniem na kilka lat. I jako ta kwoka w tym miejscu, mogę śmiało napisać, że
jestem dumna z forum Kordialne, bo wiem że innym forum bardzo daleka droga do osiągnięcia takiego poziomu ale opinii
wszelkich chętnie poczytam.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"