Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Własne forum

He, he... a co byście zrobili, jak to Was o troll-owanie by posądzono? ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Mnieee?!
Zdenerwował bym się!
Odpowiedz

Ja byłem trolem internetowym jak jeszcze nie było pojęcia trola. Trolowalem swego czasu na czatach roznych i forach politycznych ale to za czasów licealnych. ubawa
Odpowiedz

Boni, ściągaj gacie, na klapsa na gołą dostaniesz ubawa2

A co do tematu wątku, to hmm... Osobiście nie dałabym rady ogarnąć czegoś takiego- dla mnie to czarna magia. Co innego przyjść do "kogoś" a co innego samemu dźwignąć ciężar wszystkich wątków, upilnować ludzi, regulaminu czy nie jest łamany. Nieee to nie dla mnie. Z resztą ja jestem spokojna ale do czasu, jakby mi ktoś syf na moim "dziecku" zrobił to bym internetowo zabiła i to bez litości ubawa
Jednak wolę odwiedzać dziecko Izy i z Wami tutaj pokonwersować ubawa

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Nie mam czasu na prowadzenie forum. Jakbym miał czas to bym dalej ciągnął forum o tematyce turystycznej którą lubię. Niestety prowadzenie forum wymaga poświęcenia własnego czasu a tego zbyt wiele nie posiadam.
Trolla z marszu out poza burtę.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Boni a co byś zrobił z sobą, jaką dałbyś sobie karę za troll-owanie? ubawa2

Krzysiu... wiedziałam, że napiszesz coś w ten deseń. :lol:
Niejednokrotnie ręka mi świerzbiła aby kliknąć na jakiego bana dla Ciebie ale staram się być wyrozumiała.

Takich troli, co przychodzą tylko linkować, to bez zastanowienia się od razu banuję ale jak jest "Stary" User
to czekam cierpliwie co się z tego wykluje. :lol:

Karbonku a w ogóle ktoś jeszcze Twoje forum odwiedza, pisze tam ktoś?
Ja już kiedyś Ci o tym pisałam, że zapomniałam hasła a odzyskać nie mogę, bo już nie mam tamtego e- maila.
Zapodaj linka jeśli jeszcze coś tam się dzieje, to zajrzę kiedy. Możesz i tu podać. ubawa

A Ty Ewuniu, to na moda byś się nadawała. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(08-09-2018, 21:44 )hogan napisał(a):  He, he... a co byście zrobili, jak to Was o troll-owanie by posądzono?  ubawa2
Zmyłabym się z  takiego forum.

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

Rozumiem, że uznałabyś za niesłuszne, że tak Cię osądzono?

Ogólnie bardzo często są takie sytuacje na forach, gdzie niesprawiedliwie dobrego i nowego Usera posądza się o troll-owanie
ale takie coś dzieje się wyłącznie na forach, gdzie panuje KWA(kółko wzajemnej adoracji).
Z takiego to i ja wychodzę, bo wolę wyjść sama, zanim zbanują mnie za coś, czego nie zrobiłam.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Właśnie tak jak piszesz. Nie ma co sobie nerwów szarpać. W takim wypadku i tak nic nie wskóram.
Miałam zupełnie odwrotną sytuację. Najpierw admin poinformował wyłącznie mnie, że zakłada forum. Byłam drugą użytkowniczką. Potem pojawili się inni. Nagle zaczął traktować mnie jak powietrze, nie słuchał uwag (nie tylko moich). Po iluś próbach kontaktu, zrezygnowałam z forum.

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

własne forum?? hmm... NIGDY  W ŻYCIU!!!!!!
za dużo roboty ( toż to harówa!!!)!, niepotrzebnych nerwów ( różni ludzie wchodzą na forum), brak czasu i chęci.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości