Kordialne
Własne forum - Wersja do druku

+- Kordialne (https://kordialne.trafne-miejsce.pl)
+-- Dział: DOM (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=40)
+--- Dział: Elektryka (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=57)
+--- Wątek: Własne forum (/showthread.php?tid=4624)

Strony: 1 2 3 4

Własne forum - hogan - 08-09-2018

To ja tak z innej beczki, bo często pytam się Was, czy nasze forum się Wam podoba, co byście chcieli, czego nie chcieli i takie tam, nieważne.
I pomyślałam sobie, że zapytam się Was tym razem inaczej, bo na powyższe pytania praktycznie nie otrzymywałam odpowiedzi jakich
oczekiwałam.

Czy chciałabyś/ chciałbyś mieć własne forum lub czy może masz?
Dlaczego tak, dlaczego nie, uzasadnijcie swoje za i przeciw proszę hug

RE: Własne forum - Siwy - 08-09-2018

A po co mi.

RE: Własne forum - hogan - 08-09-2018

Nie na takie odpowiedzi liczyłam sadsmut3

RE: Własne forum - martin - 08-09-2018

(08-09-2018, 13:48 )hogan napisał(a):  To ja tak z innej beczki, bo często pytam się Was, czy nasze forum się Wam podoba, co byście chcieli, czego nie chcieli i takie tam, nieważne.
I pomyślałam sobie, że zapytam się Was tym razem inaczej, bo na powyższe pytania praktycznie nie otrzymywałam odpowiedzi jakich
oczekiwałam.

Czy chciałabyś/ chciałbyś mieć własne forum lub czy może masz?
Dlaczego tak, dlaczego nie, uzasadnijcie swoje za i przeciw proszę hug

A to ci historia , dostałaś takie odpowiedzi jakie ludziska uważali za słuszne do napisani i poinformowania Cie  na temat Twego forum , ( trudno , szkoda ze nie byłaś zadowolona )

Nie, nie chciał bym mieć wlasnego forum  , jestem za cieki na takie sprawy i nie obeznany jeszcze w takich sprawach ,  a do tego użerania się z ludźmi i ich pretensjami  to nie dla mnie ,

Większość prowadzących fora sa ludźmi w porządku czasem maja złych współpracowników  , stronniczych , nie obiektywnych , no cóż , tam gdzie ludzie tam zawsze jakieś niesnaski i nie dopowiedzenia , to można znieść , lecz jak się zaczyna podła gra lub mobbing to lepiej kończyć na takim forum pisanie , bo szkoda nerwów i zdrowia oraz użerania sie z stronnikami lub dupo lizami

Chciałem się kwieciscie wypowiedzieć, tylko mi wena uciekła.
No i jak ktoś taki miałby chcieć mieć własne forum, no jak?

Martin, cieszę się z każdej wypowiedzi ale jak czasem zadałam pytanie w konkretnej sprawie, to rozwijały się
dyskusje o czymś zupełnie innym. Jak próbowałam przywrócić kierunek na właściwy temat, to całkiem
dyskusje się urywały.

Ciekawie się zapowiada, czekam na więcej ubawa2

RE: Własne forum - Wąsatka - 08-09-2018

Forum, to trochę jak prowadzenie firmy, a forumowicze to współpracownicy/wspólnicy.
Nie nadaję się to szefowania.

Co byście robili, jak byście jednak byli właścicielami forum a przyszłoby ze dwóch trolli? ubawa2

Wywalił bym.

RE: Własne forum - Wąsatka - 08-09-2018

O to to. Siwy dobrze pisze. Kopa w tyłek i wylot.