Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 61 głosów - średnia: 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rowerowe podróże-małe i duże

Pewnie byli jak Ty, po jednym za dużo :lol:

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Piękne widoki.
Ro_bot nie boi się wody? Że wpadnie i zardzewieje?

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

Piwem naoliwiony ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

A kto Go tam wie...

Odpowiedz

Fajnie,że tu zaglądacie.
Śmiechy śmiechami,ale Wisły od wnętrza może nigdzie indziej nie obejrzycie.
Przynudzam dalej...ubawa
[Obrazek: IMG_1665.JPG]

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Woda, to żywioł i nigdy niewiadome czym może zaskoczyć. Mądrzy Ci co o tym pamiętają paaluh

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Z mostów,jadąc samochodem może tego nie widać.Cała Wisła na wioskach jest podzielona w poprzeg nasypami kamiennymi budowanymi od średniowiecza dla rybaków.Trzeba bardzo uważać,żeby na kamienie się nie nadziać czemu czerwone i zielone boje w niektórych miejscach służą.
Teraz w czasach hodowli przemysłowych ta nasza rzeka ma tylko znaczenie dla drobnych wędkarzy.
Generalnie rzecz biorąc trochę ten nasz wiślany ściek śmierdzi nie owijając w bawełnę.
...
A tak swoją drogą Państwowa Straż Rybacka dobrze działa.Obudzili mnie o szóstej nad ranem pytając co tu robię i czemu służy ten ponton?
Podróżuję se rzeką-rzekłem.Życzyli miłego wypoczynku i nawet namiotu nie przeszukali w poszukiwaniu sieci,żaków,osci czy inszych nzrzędzi przestępstw.Widocznie wyglądam na takiego co jak ma chęć zeżreć rybę to se pójdzie i kupi ubawa
[Obrazek: IMG_1667.JPG]

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

To Ci się upiekło a Wisły faktycznie nie znałam z tej strony ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Widać te kamienne nasypy, jak ktoś dobrze patrzy. Jak pojadę nad Wisłę, to cyknę i wkleję. Na tamtym zdjęciu nie było widać, bo wylała z koryta.
Ro_bot, na jeziorze miałam lekkie obawy pływać, ale pontonikiem (małe to ubawa ), kajakiem, czymś małym po rzece i to takiej, bałabym się bardzo.
Tu gdzie mieszkam dwa razy była powódź. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że woda stała na 4 - 6 metrów.

Odpowiedz

Dobry ponton jest w miarę stabilny o ile pogoda nie spłata figla (wiatr). Fajnie tak zwiedzać teren ze środka rzeki. Mi by się podobało.
Czekam Robociku na kolejne fotki bo to super co robisz. Taki wypoczynek  paaluh

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości