Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 17 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

No tak, w zasadzie też tak mam że mogę zaufać każdemu a w chwili zaufania raczej nie przyglądam się kolorowi oczu :lol:

No i to też racja, że nie doceniamy tego co mamy i najczęściej chcemy tego co nie mamy... ech ta ludzka zachłanność :zdziwienieke:

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Hogan, a co kryją zielone oczy? Czasami mam szaro, a czasami ciemnozielone.

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

To nie moje zdanie ale wedle tej samej opinii co wcześniej... lepiej miej już te szare  ubawa2

No dobra, tak jak niby uważają, zielone przyciągają uwagę, bo są urocze ale są zdradliwe, czyli nie warto
jest ufać ludziom o zielonych oczach ale błagam, nie bierz tego do siebie i jeszcze raz podkreślam, to
nie moja opinia, bo z ludzi, których znam z zielonymi oczyma, to chyba tylko moja siostra i jest jaka jest.
Ale, jakbym miała zaufać tej opinii, to mogłabym z tym się zgodzić, właśnie sądząc po własnej siostrze.
Na przykład wiem, że nigdy nie mogę jej zaufać pod względem dotrzymania tajemnicy, udaje że nie
ale kocha pieniądze, lub być w centrum uwagi i aby uważano ją za najmądrzejszą i to co powie, to tylko
Ona wie najlepiej. :lol:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Taka wredna jędza nie jestem... chyba. :wink:

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

Nic na temat Twojej rzekomej wredności, mi niewiadome a jedna opinia, to żadna opinia. buziak

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości